Halálra késeltek egy férfit fényes nappal Angliában

Horizontal, Manchester, késelés
Police officers stand near a cordon at Manchester Victoria Station, in Manchester on January 1, 2019, following a stabbing on December 31, 2018. - A man, a woman and a police officer were being treated for knife injuries, police said Monday, after a stabbing at a railway station in the British city of Manchester. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
A hatóságok értesülései szerint az angliai Kelet-Croydonban a vasútállomás hátsó bejáratnál késelték meg a fiatal férfit. Az incidenst hétfő délután jelentették be, csúcsforgalmi időben.
Vágólapra másolva!

A helyszínre érkezett két mentőautó, két rohammentős, egy speciális rohammentő orvos, és a londoni légimentőket is riasztották, azonban a férfi életét nem tudták megmenteni.

Gareth Williams, nyomozó főfelügyelő azzal kommentálta az esetet, hogy

Forrás: AFP/Paul Ellis

Hozzátette, tragikus, hogy a fiatal férfit nem tudták megmenteni, és életét vesztette az este. Az ügyben nyomozást indítottak ismeretlen tettes által elkövetett gyilkosság miatt, és felszólítanak minden tanút, hogy mihamarabb jelentkezzenek a rendőrségnél vallomást tenni, ha bármilyen információjuk van az eset kapcsán.

A helyi közlekedési és a belvárosi rendőrségek megemelik a járőreik számát az esti órákban, és a nyomozó szervek is jelen lesznek a helyszínen.