Agresszív migránsbandák miatt biztonsági őrök kellenek a holland buszokra

busz, biztonsági őr, Hollandia
Vágólapra másolva!
Biztonsági őröket kellett felvenni Hollandiában egy busztársaságnak, mert egy 25 fős migránsbanda terrorizálja a buszsofőröket az egyik járaton. Egy holland városban pedig csapatba verődve rabolják ki a járókelőket migránsok - írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.
Vágólapra másolva!

Már minden, a két kelet-hollandiai település, Uden és Nijmegen közötti járaton biztonsági őrök vannak. Erre azért volt szükség, mert a vonalon a délutáni és esti órákban rendszeres zavargások voltak a bevándorlók miatt. Egy nagyjából 25 főből álló migránscsoport tagjai, miután tömegesen felszálltak a buszra, nem akartak jegyet venni, alkudoztak,

és ha a sofőr ennek ellenére sem engedett, akkor agresszívak lettek.

A bevándorlók fogadásáért felelős holland ügynökség szerint a banda nyolc tagja valóban menekült, a többi biztonságos országokból érkezett gazdasági bevándorló. A héten a hatóságok számára is egyértelművé vált, hogy maga Nijmegen városa sem biztonságos már.

A bevándorlók bandákba verődve járják az utcákat, és kirabolják az arra járó embereket.

Erre Twitter-oldalán reagált Geert Wilders, a bevándorlásellenes holland Szabadságpárt vezetője, aki azt ígérte, ha többséget szereznek a parlamentben, kiutasítja a bűnöző migránsokat, vagy ha ez nem lehetséges, akkor börtönbe zárja őket.