Félmeztelenül, kutyaajtón át tört be egy házba egy elítélt szexuális ragadozó

Leroy Vance, szexuális ragadozó, Kalifornia
Vágólapra másolva!
Egy elítélt szexuális bűnöző egy kaliforniai nő házába félmeztelenül próbált beosonni, előtte levágta bokájáról a nyomkövető eszközt. Amikor a nő észrevette, hogy mi történik, azonnal hívta a rendőrséget.
Vágólapra másolva!

Az eset még január 8-án történt, akkor akart betörni egy házba a Fairfieldből származó Leroy Vance. Miközben a ház tulajdonosa a rendőrségi diszpécserrel beszélt, azt látta, hogy a férfi a kutyaajtón keresztül, nadrágját levéve próbál bejutni a házba.

A rendőrök hamar megérkeztek, addig a nő próbálta feltartóztatni a támadót, akinek végül sikerült elmenekülnie, de a rendőrség a közelben elkapta és letartóztatta - olvasható az ABC News oldalán.

Amikor a hatóságok utánanéztek, hogy ki is Leroy Vance, akkor látták, hogy

a férfi körözés alatt áll, mert megszegte a feltételes szabadlábra bocsátás feltételeit, valamint korábban már nyilvántartásba vették szexuális támadásért.

Azt is megállapították, hogy Vance levágta bokájáról a nyomkövető eszközt. Végül neve mellé az alábbi tételek kerültek fel:

  • feltételes szabadságra bocsátás megsértése,
  • magánlaksértés,
  • metamfetamin birtoklása és
  • ellenszegülés a letartóztatásnak.

A farifieldi rendőrség közleménye szerint a nő részletes információkkal tudott szolgálni, a járőrök két percen belül kint voltak a helyszínen, és együttes erővel sikerült megoldani az esetet és gyorsan elkapni a bűnözőt.