Szlovákiából lopott BMW-jével hencegett Instán egy amerikai rapper

$not, floridai rapper.
$not floridai rappernek, aki egyelőre nem reagált a szlovák rendőrség megkeresésére, főhet a feje, ugyanis a Nagyszombati Kerületi Rendőrség hivatalosan is eljárást indítottak ellene.
Vágólapra másolva!
A floridai származású $not művésznevű rapper a napokban az Instragram-oldalán számolt be legújabb szerzeményéről. Ezúttal nem egy új dalával, hanem legújabb autójával, egy BMV-vel büszkélkedett. A rajongók a közzétett fotó alapján hamar kiszúrták, hogy valami nem stimmel a kocsi rendszámával.
Vágólapra másolva!

Az amerikai rapper legfrissebb szerzeményére

a szlovák rajongók hívták fel a hazai rendőrség figyelmét, ugyanis egyértelmű volt számukra, hogy ilyen rendszámmal csak Szlovákiában közlekednek autók.

A szlovák rendőrség a közösségi oladlán meg is osztotta $not bejegyzését, amelyhez hozzáfűzték, hogy a képen látható rendszám alapján utána néztek a központi rendszerükben, és

kiderült, hogy az autót tavaly lophatták el a nagyszombati kerületből (erre utal a TT-vel kezdődő rendszám/Trnava), ugyanis a rendszám alapján a kocsi európai körözés alatt áll.

$not floridai rapper, aki egyelőre nem reagált a szlovák rendőrség megkeresésére. Forrás: youtube

A szlovák rendőrség a bejegyzésében megjegyzi, hogy az amerikai zenésszel megpróbálták felvenni a kapcsolatot a közösségi oldalán keresztül, de mivel az napokon át nem reagált a megkeresésükre,

és azt követően azonnal törölte az Instájáról a bejegyzést,

a Nagyszombati Kerületi Rendőrkapitányság hivatalosan is vizsgálatot indított az ügyben.