Fémcsavart tekert alvó férje péniszére egy féltékeny ukrán nő

Vágólapra másolva!
Érdekes eset történt Ukrajnában, ahol egy féltékeny nő elég bizarr módon büntette meg férjét: csavart tekert párja nemi szervére. A férfi próbálta levenni a csavart, de nem tudta. A kórházban az orvosok sem tudtak rajta segíteni, ezért speciális mentőket kértek fel, akik egy flexszel levágták a csavart. A férfi nemi szerve nem sérült meg, a férfi gondolkodik azon, hogy beadja a válópert - írta a Daily Mail.
Vágólapra másolva!

A 40 éves ukrán férfi az egyik reggel fájdalomra ébredt fel, ennek oka, hogy egy csavar volt a péniszén.

A férfi ugyan próbálta saját maga eltávolítani a csavart a péniszéről, de az nem jött le. Ekkor hívta a mentőket, akik kórházba vitték.

Ott

az orvosok azzal szembesültek, hogy ők sem bírják leszedni az eszközt,

ezért speciális csapatot, a Kobrákat hívták, akik egy flex segítségével levágták a férfi nemi szervéről a fém csavart.

Flexszel vágták le a csavart a férfi péniszéről Forrás: Abc News

A beavatkozás több tényező miatt is kockázatos volt: a flex könnyen megcsúszhatott volna, szikrákat is szórt, és a vágás közben a csavar felhevült. Ezért a flex használata közben folyamatosan hűtötték a csavart.

Végül a férfi és a pénisze is megmenekült a szorongató helyzetből,

az orvosok szerint a férfi lehet apa a jövőben.

Oleksandr Brienko, a csapat parancsnoka azt mondta, miután az orvosok szóltak nekik, speciális eszközöket vittek és használtak, hogy elvégezzék a munkát a férfin, aki a művelet közben végig altatásban volt.

A lap azt írja, a férfi gondolkodik azon, hogy beadja a válópert. A csavart máskülönben a felesége azért tekerte a férje nemi szervére, mert azt vélelmezi, hogy a férje megcsalja.