Két és fél éve eltűnt nádszegi nő holttestét találhatták meg egy házban

Vágólapra másolva!
Megtalálhatták a két és fél éve eltűntként keresett 51 éves nádszegi nő holttestét - számolt be a Paraméter.sk. A szlovák rendőrség ugyanakkor, egyelőre csak annyit erősített meg, hogy egy kábítószer hatása alatt álló fiatal férfi éjszaka besétált a helyi rendőrőrsre, és közölte, hogy a régóta keresett nő a háza egyik mellékhelyiségében található egy szőnyegbe csavarva.
Vágólapra másolva!

A felvidéki portál információi szerint

a nő holttestét a feltételezett gyilkosánál, egy nádszegi családi ház egyik helyiségében találták meg szőnyegbe csavarva.

A nádszegi nőt 2017 szeptembere óta eltűntként kereste a szlovák rendőrség. Utoljára 2017. szeptember 29-én délután az egyik nádszegi étteremben látták.

A rendőrség tavaly nyáron újabb felhívást osztott meg, és a lakosság segítségét kérte az eltűnt személy megtalálásában.

Az Új Szó beszámolója szerint

egy 28 éves férfi hétfőn éjfél körül jelentette be a galántai járásban lévő rendőrőrsön, hogy évekkel ezelőtt megölt egy nőt.

- közölte a szlovák rendőrség a közösségi oldalán. Hozzátették, hogy

a rendőrök a családi ház lépcsője alatti zárt helyiségben szőnyegbe csavart emberi maradványokat találtak.

A rendőrök ugyanakkor hivatalosan nem erősítették meg, hogy az eltűnt nő az áldozat.

Azt írták, hogy boncolást rendeltek el, és egyelőre az áldozat kiléte nem ismert, ezért annak kiderítéséig nem adnak bővebb tájékoztatást.

Az Új Szó értesülése szerint egyébként a férfi korábban már kétszer is öngyilkosságot kísérelt meg, 2015-ben pedig magára gyújtotta a családi házat.