A globalista erők szemében továbbra is szálka a bevándorlásellenes magyar kormány

Horizontal
A picture taken on January 1, 2020 shows a burnt out car after the New Year's eve in Strabourg's Neuhof suburb, eastern France. (Photo by FREDERICK FLORIN / AFP)
Vágólapra másolva!
A bevándorlásellenes politikát folytató magyar kormányzat szálka a nyugat-európai baloldali kormányzatok és az általuk dominált nemzetközi szervezetek szemében - minderről Lánczi Tamás írt a mozgasterblog.hu oldalán a franciaországi szilveszteri gyújtogatások kapcsán. A politológus úgy látja, a nyugati globalista elit számára a megnyugtató megoldás a jelenlegi ellenzék hatalomra juttatása lenne, hiszen ennek főszereplői megszüntetnék a határzárat, és az újabb fenyegető migrációs hullám beindulásának idejére védtelenné tennék Magyarországot.
Vágólapra másolva!

Az idei szilveszter sem telt békésén Franciaországban. A főbb nagyvárosokban több száz autót gyújtottak fel. Csak Strasbourgban több mint 220 kocsit. Az átlagos francia polgár abban a tudatban él, hogy ha kilép az utcára, csak a véletlenen múlik, hogy ő lesz-e a következő áldozat - írta Lánczi Tamás legfrissebb blogbejegyzésében.

Ez a kulcsa a migránspárti politikának

A politológus felidézi, a „fiatalok", „ismeretlen elkövetők" és „csuklyával és maszkkal eltakart arcú személyek" körülírás minden esetben afrikai származású, migráns hátterű – és az esetek túlnyomó részében iszlám vallású – bűnözőket takar. E durva cselekményeket a szórakozáson kívül a született franciák, fehérek és keresztények elleni gyűlöletük motiválja - tette hozzá.

Lánczi szerint

a baloldali szavazóimportot célzó migránspárti politika szerint a többségi társadalomtól megkívánt áldozatok elkerülhetetlenek, az együttélés szükséges velejárói.

A fényesebb jövő érdekében ezt el kell viselni, és jobb még csak nem is beszélni a valóságban történtekről.

A politológus úgy látja, nem csoda tehát, hogy a bevándorlásellenes politikát folytató magyar kormányzat szálka a nyugat-európai baloldali kormányzatok és az általuk dominált nemzetközi szervezetek szemében.

- tette hozzá.

Több száz autót gyújtottak fel Franciaországban szilveszter éjszaka Forrás: AFP/Frederick Florin

Óriási veszély a globalista erők számára

Lánczi szerint ez a minta a növekvő demokratikus deficittel küzdő globális hatalmi erők számára már léténél fogva veszélyt jelent.

A magyar belpolitikába történő külföldi beavatkozások ezért 2020-ban is a bevándorláspárti ellenzék helyzetének és véleményformáló szerepének erősítését fogják célozni.

- vélekedett Lánczi Tamás.

A szétesés szélén áll Franciaország Forrás: AFP/Frederick Florin

Szétesés

Mint arról korábban beszámoltunk, Franciaország gazdasági és társadalmi szempontból is a szétesés határán van, már nem alkalmazzák a törvényeket, egy bizonyos "progresszív" csoport irányít mindent és befolyásol mindenkit a médián keresztül,

folyamatosak az összecsapások a külső kerületekben, a külvárosok bármikor háborús övezetté válhatnak.

Mindennek oka pedig a francia nép akarata ellenére is évtizedek óta tartó nagymértékű bevándorlás. Erről beszélt a V4NA nemzetközi hírügynökségnek adott exkluzív interjújában Laurent Obertone, a magyarul is megjelent Gerilla című könyv írója. A Gerilla egyébként nemcsak Franciaországban, hanem mindenütt siker, ahol megjelenik - így példátlan siker Magyarországon is.

Szintén írtunk arról, hogy Franciaországban már 1996-ban mintegy 750 fokozott figyelmet követelő városrészt tartottak számon. A kutatók szerint léteznek olyan területek, ahol az állampolgárok többsége nem élhet, vagy oda nem léphet be, illetve ahol nem érvényesek a többségi társadalom normái. Van olyan Párizs melletti előváros, ahol késő este például a tűzoltók sem mernek kimenni, ha hívják őket.