A globalista erők szemében továbbra is szálka a bevándorlásellenes magyar kormány

2020.01.01. 20:53

A bevándorlásellenes politikát folytató magyar kormányzat szálka a nyugat-európai baloldali kormányzatok és az általuk dominált nemzetközi szervezetek szemében - minderről Lánczi Tamás írt a mozgasterblog.hu oldalán a franciaországi szilveszteri gyújtogatások kapcsán. A politológus úgy látja, a nyugati globalista elit számára a megnyugtató megoldás a jelenlegi ellenzék hatalomra juttatása lenne, hiszen ennek főszereplői megszüntetnék a határzárat, és az újabb fenyegető migrációs hullám beindulásának idejére védtelenné tennék Magyarországot.

Az idei szilveszter sem telt békésén Franciaországban. A főbb nagyvárosokban több száz autót gyújtottak fel. Csak Strasbourgban több mint 220 kocsit. Az átlagos francia polgár abban a tudatban él, hogy ha kilép az utcára, csak a véletlenen múlik, hogy ő lesz-e a következő áldozat - írta Lánczi Tamás legfrissebb blogbejegyzésében.

Ez a kulcsa a migránspárti politikának

A politológus felidézi, a „fiatalok", „ismeretlen elkövetők" és „csuklyával és maszkkal eltakart arcú személyek" körülírás minden esetben afrikai származású, migráns hátterű – és az esetek túlnyomó részében iszlám vallású – bűnözőket takar. E durva cselekményeket a szórakozáson kívül a született franciák, fehérek és keresztények elleni gyűlöletük motiválja - tette hozzá. 

Lánczi szerint a baloldali szavazóimportot célzó migránspárti politika szerint a többségi társadalomtól megkívánt áldozatok elkerülhetetlenek, az együttélés szükséges velejárói.  A fényesebb jövő érdekében ezt el kell viselni, és jobb még csak nem is beszélni a valóságban történtekről.

A politológus úgy látja, nem csoda tehát, hogy a bevándorlásellenes politikát folytató magyar kormányzat szálka a nyugat-európai baloldali kormányzatok és az általuk dominált nemzetközi szervezetek szemében. A közbiztonság totális megszűnését végigélő francia, német és angol választók számára ugyanis olyan mintát mutat fel, amelyben a polgárok élete és vagyona biztonságban van, szabadon kiléphetnek a közterekre, és szabadon véleményt nyilváníthatnak az őket érintő ügyekről - tette hozzá. 

Több száz autót gyújtottak fel Franciaországban szilveszter éjszakaForrás: AFP/Frederick Florin

Óriási veszély a globalista erők számára

Lánczi szerint ez a minta a növekvő demokratikus deficittel küzdő globális hatalmi erők számára már léténél fogva veszélyt jelent. Ezért ne legyenek kétségeink, 2020-ban is meg fognak tenni mindent a megszüntetése érdekében. A számukra megnyugtató megoldás a jelenlegi ellenzék hatalomra juttatása lenne, hiszen ennek főszereplői megszüntetnék a határzárat, és az újabb fenyegető migrációs hullám beindulásának idejére védtelenné tennék az országot.  A magyar belpolitikába történő külföldi beavatkozások ezért 2020-ban is a bevándorláspárti ellenzék helyzetének és véleményformáló szerepének erősítését fogják célozni. A magyar emberek viszont 2020-ban is élvezhetik azt a biztonságot és növekvő anyagi jólétet, amit a közép-európai geopolitikai helyzetünket szem előtt tartó és nemzeti célokat követő kormányzás biztosít - vélekedett Lánczi Tamás.

A szétesés szélén áll FranciaországForrás: AFP/Frederick Florin

Szétesés

Mint arról korábban beszámoltunk, Franciaország gazdasági és társadalmi szempontból is a szétesés határán van, már nem alkalmazzák a törvényeket, egy bizonyos "progresszív" csoport irányít mindent és befolyásol mindenkit a médián keresztül, folyamatosak az összecsapások a külső kerületekben, a külvárosok bármikor háborús övezetté válhatnak.  Mindennek oka pedig a francia nép akarata ellenére is évtizedek óta tartó nagymértékű bevándorlás. Erről beszélt a V4NA nemzetközi hírügynökségnek adott exkluzív interjújában Laurent Obertone, a magyarul is megjelent Gerilla című könyv írója. A Gerilla egyébként nemcsak Franciaországban, hanem mindenütt siker, ahol megjelenik - így példátlan siker Magyarországon is.

Szintén írtunk arról, hogy Franciaországban már 1996-ban mintegy 750 fokozott figyelmet követelő városrészt tartottak számon. A kutatók szerint léteznek olyan területek, ahol az állampolgárok többsége nem élhet, vagy oda nem léphet be, illetve ahol nem érvényesek a többségi társadalom normái. Van olyan Párizs melletti előváros, ahol késő este például a tűzoltók sem mernek kimenni, ha hívják őket.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK