Négymillió forintnyi összeget költött mellnagyobbító műtéteire ez a brit modell

Vágólapra másolva!
A délnyugat-londoni Twickenhamből származó Leia Parker büszke hatalmas melleire, melynek köszönhetően modellkedéssel akár 10 ezer fontot, átszámítva négymillió forintot is megkeres egy hónapban. Igaz, ennek ára is van. Már volt öt operációja, mely szintén 10 ezer fontba került, autót vezetni és futni nem tud, aludni is csak speciális párna segítségével.
Vágólapra másolva!

A mindennapi küzdelem mellett vonzza a negatív kommenteket is Leia Parker, pl. hogy anyukája biztosan szégyenkezik miatta. A nő azonban nem bánta meg a műtéteket és új alakját sem.

Büszke arra, hogy neki vannak a legnagyobb mellei Nagy-Britanniában

és állítása szerint akár havi 10 ezer fontot (kb. 4 millió forint) is meg tud keresni modellkedéssel - írja a The Mirror.

Leia az öt műtéttel kapcsolatban azt mondta, hogy kettőt saját maga fizetett, mely összesen 10 ezer fontba került, míg három műtét költségét mások állták. Ebből három az Egyesült Királyságban volt, majd közölték vele, hogy

nagyobb melleket nem tudnak neki csinálni, ezért két műtétet külföldön, Lengyelországban végeztetett el.

Leia elmondta, hogy sokat jár edzőterembe, de futni nem tud, mert fáj a háta és a válla, és

vezetni sem, mert túl fájdalmas elérnie a kormánykereket.

Aludni csak speciális terhességi párnával tud kényelmesen.

A 25 éves nőnek mindig nagy mellkasa volt, de felnőve borzalmasan félénk volt és alacsony volt az önértékelése. 14 éves kora körül bulimiában is szenvedett, nem volt elégedett magával és mindig karcsúbb akart lenni.

A középiskola után főiskolára jelentkezett, amit egy idő után otthagyott, hogy teljes állásban dolgozhasson.

Elkezdett modellkedni, és "ring girl" is volt bokszmeccseken. Ebben a közegben találkozott olyan lányokkal, akinek már volt szépészeti műtétje, mint pl. mellnagyobbítás. Ekkor döntötte el, hogy ő is nagyobbat akar, fokozva ezzel az önbizalmát.

Első műtétje 2014-ben, 19 évesen volt. Édesanyja aggódott emiatt, a lánya még fiatal volt ehhez szerinte, de aztán látta, hogy lánya boldog lett. Leia az ötödik műtét után már teljesen elégedett a külsejével és nem tervez több beavatkozást.