Felgyorsult az új uniós migrációs stratégia kidolgozása

BAKONDI György
Bakondi György sajtótájékoztatót tart a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2020. június 29-én. A fokozódó migrációs nyomás és a magyar alkotmányt érő uniós támadások miatt is szükséges, hogy minél többen küldjék vissza a kormánynak a nemzeti konzultációs kérdőíveket - jelentette ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.
Vágólapra másolva!
Az Európai Unió német elnöksége alatt felgyorsult az új migrációs stratégia kidolgozása - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerdán az M1 aktuális csatornán.
Vágólapra másolva!

Bakondi György hozzátette: a magyar kormány a csomagban tárgyalást támogatja, és elkerülné, hogy olyan migrációs jogszabályok szülessenek, amelyek ellentétesek a biztonság fokozására és a bevándorlás megállítására vonatkozó célkitűzéseivel.

Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója Forrás: MTI/Soós Lajos

Mint mondta,

Bakondi György a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában arról beszélt, hogy a liberális pártcsaládhoz tartozó kormányok szerint minden bevándorlót integrálni kell, holott az érkezők sok esetben nem fogadják el a fogadó országok törvényeit.