Kegyetlen bűnöző a Madeleine McCann meggyilkolásával gyanúsított férfi

Madeleine McCann
Vágólapra másolva!
Büntetett előéletű az a német férfi, aki jelenleg az első számú gyanúsítottja a Madeleine McCann-ügynek. A 43 éves férfinek eddig 17-szer kellett bíróság elé állnia, többek közt testi sértés, gyerekek szexuális bántalmazása, ittas vezetés, lopás és kábítószer-birtoklás miatt.
Vágólapra másolva!

Gyerekeket zaklatott szexuálisan, embereket vert meg, bedrogozva vezetett – többek között ezek miatt ítélték el korábban azt férfit, akit most Madeleine McCann meggyilkolásával gyanúsítanak. Ezek mellett pedig egy 72 éves amerikai turistát is megerőszakolt 2005-ben – írja a Blikk.

Az idős asszonyt Praia de Luzban, Madeleine eltűnésének városában támadta meg, és úgy tudni, különösen kegyetlenül bántalmazta áldozatát:

kikötözte, majd meg is verte a szexuális erőszak előtt. Mindezért hét évet kapott.

A meg nem nevezett férfi jelenleg is börtönben ül, ezúttal is szexuális bűncselekmény elkövetése miatt, ami független a kislány ügyétől, aki a rendőrség jelenlegi álláspontja szerint már nem él.

Forrás: Getty Images

Madeleine McCann egy portugáliai üdülőhelyen, Praia da Luzban tűnt el 2007 májusában, néhány nappal negyedik születésnapja előtt. Azóta, vagyis 13 éve semmit sem lehet tudni róla.