Eltűntnek hitt barátnője levágott fejét megtalálták a migráns lakásán

Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, egy 17 éves fiatal lány eltűnése most megoldódni látszik, a nyomozás jelenlegi állása szerint ugyanis migráns barátja ölhette meg. A lánynak egyelőre csak néhány testrészét találták meg, a bevándorló férfi ugyanis lényegében feldarabolta a barátnőjét, bár azt állítja, valaki csak rá akarja kenni a gyilkosságot - írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.
Vágólapra másolva!

Sajnálatos módon

nem számít manapság már egyedi esetnek, hogy európai nők migránsoknak esnek áldozatul, akikkel ráadásul párkapcsolatban is éltek

. Most ez történt a svéd Wilma Anderssonnal is, aki még tavaly ősszel tűnt el, a nyomozás eredménye szerint pedig az eltűnés hátterében a barátja lehetett.

A lány párja egy 23 éves kurd migráns volt, aki még 2006-ban érkezett meg Svédországba. Itt aztán összejött a 17 éves Wilmával, a kapcsolatnak azonban nem lett boldog vége. A lány november 14-én tűnt el, és sokáig nem lehetett tudni, hogy mi történt vele, most áprilisban viszont elkezdett beszélni migráns barátja, aki mindeddig csöndben volt.

A férfi már a lány eltűnésének estéjén gyanúba keveredett, a szomszédok ugyanis kiabálást hallottak a migráns lakásából, szemtanúk szerint pedig a férfi később gyanúsan viselkedett. Ekkor azonban még nem volt semmi jel, ami arra mutatott volna, hogy Wilma már nem él, a rendőrség még két hétig kereste őt.

Hamarosan azonban a rendőrség megtalálta a lány fejét – migráns barátja lakásán, egy bőröndben. A kurd férfi nem volt hajlandó válaszolni a kérdésekre, csak idén áprilisban kezdett el beszélni az ügyről. Azt viszont továbbra is fenntartja, hogy ártatlan a lány gyilkosságát illetően, bár ennek több bizonyíték is ellent mond.

A migráns lakásán a rendőrség olyan késeket talált például, amelyeken egyértelműen rajt van Wilma DNS-e, valamint a nappaliban is megtalálták a lány vérét.

A férfit most már hivatalosan is megvádolták Wilma meggyilkolásával, egyelőre azonban még nem született ítélet, és a férfi sem egyértelműen beszél a történésekről. Azzal védi magát például, hogy azért sem ő ölte meg a lányt, mert akkor nem tartotta volna meg a fejét. Ugyanakkor még 2018-ban olyan üzenetet küldött Wilmának, amiben azt írta, legszívesebben feldarabolná a lányt. A migráns ügyvédje szerint valaki gyanúba akarja keverni a férfit, ezért helyezhette el a bizonyítékokat a lakásában.