Koronavírus-szakértőként beszéltetik Greta Thunberget az amerikai fake news-csatornán

Greta Thunberg
Vágólapra másolva!
A Trump amerikai elnök által - teljes joggal - fake news-csatornának nevezett, nézőit az elmúlt években drámaian elvesztő CNN egyik műsorában négy szakértőt hallgat meg a koronavírus-járványról, melyek közül az egyik hozzáértő szakember a tinédzser klímaaktivista, Greta Thunberg - írta a V4NA nemzetközi hírügynökség. Greta Thunberg, a világ nagy része inkább csak sajnál, hiszen saját elmondása szerint beteg, és a szülei meg a baloldali propaganda kihasználja őt, egy másik része - mi tagadás - mosolyog rajta.  
Vágólapra másolva!

Az iskolába nem járó klímaaktivista-kamaszlány új oldaláról mutatkozik meg a CNN műsorában. A Koronavírus: tények és félelmek adásában, melyet csütörtökön vetítenek, felszólal majd Richard Besser, a korábbi amerikai járványmegelőzési központ (CDC) igazgatója, Kathleen Sebelius volt amerikai egészségügyi miniszter, Sanjay Gupta idegsebész, valamint természetesen Greta Thunberg (hivatalosan) középiskolás tanuló.

Forrás: Origo

A CNN Twitter-oldalán is reklámozta a műsort, mely közfelháborodást váltott ki, és ahogy mondani szokták, felrobbantotta a kommentszekciót olyan megjegyzésekkel, mint a "mert egy tinédzser, aki arról híres, hogy nem jár iskolába, a CNN-en virológus szakértő lehet" vagy egyszerűen "elment az eszetek".

A CNN döntését a Washington Examiner a "viccnek is rossz" kategóriába sorolta, és a magát tényközpontú hírcsatornának tartó médium döntését nevetségesnek nevezte.

Mint ismert: a CNN-t már megközelítőleg sem nézik annyian, mint a FoxNews-t. Szélsőségesen baloldali, demokrata párti elfogultsága és hazugságai miatt Trump elnök fake news-csatornának nevezte.