15 hónapos fiút erőszakolt meg egy férfi Amerikában

Vágólapra másolva!
A pennsylvaniai Altoona városában, tavaly nyáron súlyos állapotban találtak egy 15 hónapos fiút., mentőhelikopterrel vitték kórházba. Kiderült, hogy megerőszakolták. A tettes hihetetlen történettel védekezik.
Vágólapra másolva!

A kisfiúról a kórházban derült ki, hogy nem csak megverték, hanem meg is erőszakolták. A tetthelyen megtalálták a 45 éves Ferdy Antar Crutcher DNS-ét.

A férfit 1993-ban 20 év börtönre ítélték egy 17 hónapos lány megerőszakolásáért és bántalmazásáért.

A férfi azt állította a letartóztatása után, hogy szexuális viszonya volt a gyerek nagymamájával, aki azt mondta neki, hogy vigye ki a fiút egy sikátorba és hagyja ott.

A nő állítása szerint azt is kérte tőle, hogy kenjen vért a sikátor falára, hogy ezzel hamis bűnjelekkel félrevezesse a hatóságokat. A férfi szerint a nő rakta oda a DNS-ét, hogy ráterelje a gyanút.

Az nem derült ki, hogy a nő miért akarta meggyilkoltatni az unokáját, azt viszont a férfi is megjegyezte, hogy hasonló történetet adott elő akkor is, amikor 1993-ban elítélték. Akkor azt állította, hogy a gyerek apja akarta őt bemocskolni. Később végül beismertette a tettét.

A férfi ellen Többek közt gyerek ellen elkövetett nemi erőszak és gyilkossági kísérlet miatt emeltek vádat – írja az AltoonaMirrorra hivatkozva a Bors.