Féltékenységből halálra verte barátnőjét egy fiatal férfi

Vágólapra másolva!
Gyilkosság miatt vádat emeltek a 23 éves, pennsylvaniai Nikolas Forman ellen, aki féltékenysége miatt képtelen volt fékezni magát, és úgy megverte barátnőjét, Sabrina Haroonit, hogy a fiatal lány életveszélyes sérüléseket szenvedett. A férfi ekkor taxival kórházba vitette a lányt, az orvosokkal pedig megpróbálta elhitetni, hogy idegenek támadták meg az utcán. Egy véletlen készített felvétel azonban lebuktatta őt.
Vágólapra másolva!

Délelőtt fél 12 körül értesítették a rendőröket a kórház dolgozói, hogy egy magatehetetlenül fekvő lányt vittek be, testén életveszélyes sérülésekkel.

Mire a rendőrök a helyszióínre érkeztek, a lány már meghalt. Az orvosok elmondták, hogy már akkor menthetetlennek tűnt az állapota, amikor barátja bevitte őt, ám ők

megpróbáltak megtenni minden tőlük telhetőt, hogy a nőt újraélesszék, ám hiába.

Az ügyész elmondta, hogy a fiatal pár egy étteremben vacsorázott vasárnap este, majd ezután Forman lakására mentek. Útban hazafelé azonban a nő kapott egy üzenetet a volt párjától, ami miatt vita alakult ki közte és Forman között. A férfi hazugnak nevezte barátnőjét, és megcsalással vádolta, valamint azzal, hogy még mindig nem feleljtette el a volt barátját. A veszekedés fokozatosan verekedéssé fajult köztük, a férfi

lefogta, fojtogatta a nőt, majd addig ütötte, amíg barátnője végül eszméletlenül a földre esett.

Ekkor Forman taxit hívott, és kórházba vitte a nőt.

Az orvosok előtt persze úgy tett, mintha semmi köze nem lenne az egészhez, azt állította, hogy egy idegen csoport támadt rá a barátnőjére, ő pedig megpróbálta tőlük megmenteni, de sajnos, már későn érkezett.

A férfi telefonja azonban lebuktatta őt:

véletlenül sikerült videóra vennie az egész verekedést, a háttérben pedig tisztán hallhatóak Forman szidalmai.

Formant őrizetbe vették, és letartóztatták, tárgyalása szerdán lesz - írja a Foxnews.com.