Meggyilkoltak egy magyar nőt Lagoszban

Vágólapra másolva!
A dunaújvárosi K. Bernadettet és férjét rablók támadták meg. Az asszonyt arra kényszerítették, hogy adja át a pénzüket és bankkártyáikat, aztán savat itattak vele és megfojtották. Egy helyi lap viszont azt írja, eszközt használtak a gyilkossághoz a rablók és mindkettejüket késsel döfték le. A nő meghalt, kameruni férje, egy nemzetközi cég nigériai igazgatója, életveszélyes állapotban fekszik a kórházban. 
Vágólapra másolva!

Rablótámadásban meghalt egy magyar származású nő vasárnap éjszaka a 21 milliós lélekszámú Lagoszban, Nigériában - így számolt be az esetről a 112press.hu a helyi média forrásai alapján-

A PM News tudósítása szerint a MAERSK szállítmányozási és logisztikai cég kameruni származású helyi igazgatójára és feleségére otthon támadt rá egy villanyszerelő, akit ismert a férfi ismert, úgyhogy társával együtt beengedte őket a lakásba. Amint beléptek, elkülönítették egymástól a házaspár két tagját. Külön helyiségbe zárták őket.

A dunaújvárosi nőt arra kényszerítették, hogy adja át a pénzüket és bankkártyáikat, aztán mindkettejükkel savat itattak, majd a nőt megfojtották, vagy késsel szúrták meg, akárcsak a férjét.

Hogy pontosan hogyan történt a gyilkosság, arról megoszlanak a vélemények a nigériai médiában. Az viszont tény, hogy

az asszony meghalt, a férje életveszélyes állapotban fekszik a kórházban.

Bernadettről azt írták a lapok, hogy egy boldog házasságban élő, három gyerekes családanya volt, aki rendszeresen részt vett a lagoszi kulturális és sportéletben. A támadás közben valahogy leadott egy segélyhívó jelet a férfi, mert a rendőrök még a helyszínen elfogták a két férfit.