Részeg autós vezette el a rendőröket egy gyilkossághoz

szlovák tanárnő kegyetlen meggyilkolása
A 34 éves angol tanárnőt, Violát november 11-én brutális kegyetlenséggel gyilkolták meg Pozsonyban.
Vágólapra másolva!
Ismét gyilkoltak Pozsonytól nem messze, a rendőrök a női holttestet egy patakban találták meg, Bazinban - írja a Paraméter.
Vágólapra másolva!

A rendőrök szerdán este fél 11 körül egy autóst igazoltattak, aki vélhetően részeg volt. A férfi karjain és arcán friss sérülések voltak.

Kiderült, hogy a közelben a sofőr összetűzésbe került két emberrel, ami során egy kés is előkerült. A helyszínre újabb járőrök érkeztek, akik elkezdték átkutatni a környéket.

A kutatás során egy nő holttestére bukkantak egy parkban.

A mostani gyilkosság ügyét a Pozsonyi Kerületi Rendőrség bűnügyi osztálya vette át, gyilkosság gyanújával indítottak eljárást. A helyszínelést csütörtökön reggel is folytatták.

Mint ahogy arról az Origo is beszámolt az utóbbi időben több női holttestet találtak Pozsonyban. Novemberben először a brutálisan megkínzott, megerőszakolt angol tanárnőre találtak járókelők az Apollo és a Kikötői híd között, a Duna-parti bozótosban.

A mentők hiába küzdöttek az életéért a nő kórházba szállítás közben belehalt sérüléseibe.

A 34 éves angol tanárnőt, Violát november 11-én brutális kegyetlenséggel gyilkolták meg Pozsonyban. Forrás: Facebook/Polícia SR

Pár nappal később egy 28 éves nő holttestét találták meg Pozsonyban - bár utóbbi esetben a rendőrség kizárta az idegenkezűséget.

A rendőrség a mostani gyilkosság kapcsán későbbre ígér bővebb tájékoztatást.