Ötévesek tantervébe építik be az LMBTQ-ideológiát

2019.12.02. 17:04

A brit előkészítő iskolák új szabályzata szerint minden ötévesnek tanulnia kell a melegek és a transzneműek létezéséről és aktualitásairól. Bár a szülők kivehetik a gyerekeket az órákról, az LMBTQ-tartalom kötelező marad – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Már ötéves kortól illene a gyerekeknek LMBTQ-ügyeket tanítani, fogalmazta meg a Stonewall csoport ajánlattételét, ami be is épül a kötelező szexuális oktatásba jövő szeptembertől a brit iskolákban.

LMBTQ-felvonulásForrás: PestiSrácok

A szervezet azt is megkövetelné, hogy a kézműves foglalkozásokon is a szivárványos zászlót készítsék el, továbbá segítsenek a gyerekeknek megérteni a színek jelentését, és hogy ezzel az LMBTQ-kérdéseket beépítsék a tananyag többi részébe is.

Javasolták továbbá, hogy az azonos nemű párok jelenjenek meg például a matematika tananyagban olyan feladatokban, mint a "Hány süti maradt Fatima és Shanika esküvőjén?" Az angol nyelvű óratervet pedig az "And Tango Makes Three" című könyvre építenék, ami hím pingvinek történetét meséli el, ahogy kiköltenek egy tojást.

"Természetesen" a könyv mellé poszterek is járnak, amivel ki lehet dekorálni a termeket.

A két meleg pingvin történetét elmesélő könyv borítójaForrás: V4NA

Számítástechnikán a tanulók megtervezhetik Bailey ruháját, a kisfiúét, aki arról álmodik, hogy egy napon lány lehet, és hittanórán pedig tanulhatnak a névadó ceremóniáról, amit akkor tartanak, amikor valaki megváltoztatja a nemét.

A Times megszólaltatta az ügy kapcsán Andrea Williamst, a Christian Concern nevű keresztény szervezet vezetőjét, aki elmondta, hogy a Stonewall manipulatív tanterve gusztustalanul célozza a legbefolyásolhatóbb korcsoportot, és elrabolja a gyermekeink ártatlanságát.