Halálosan fenyegetnek egy francia tévést az iszlám veszélyeiről szóló beszélgetések miatt

Christine Kelly
Christine Kelly
Vágólapra másolva!
Hónapok óta kap halálos fenyegetéseket egy francia tévéműsor házigazdája, bűne pedig mindössze annyi, hogy a balliberális elit képtelen elviselni az ott elhangzó témákat, mint például az iszlám térhódítása és a migráció negatív hatásai. Szokásos baloldali lejáratókampány zajlik a szemünk előtt.
Vágólapra másolva!

Christine Kelly egy népszerű francia televíziós személyiség, aki Éric Zemmour világhírű francia esszéista beszélgetős műsorát vezeti a CNews televíziónál. A Face à l'Info (Szemben az információval) című műsor jelentős nézettséget és óriási sikert hozott a CNews csatornának, annak ellenére, hogy a balliberális, iszlámpárti politikai elit szabályos boszorkányüldözést indított Zemmour ellen.

Christine Kelly Forrás: Christine Kelly/Twitter

Semmitől sem riadtak vissza,

ügyészségi vizsgálatot rendeltek el ellene, és nyomást gyakoroltak a televíziót szponzoráló multinacionális vállalatokra,

hogy ne hirdessenek a Zemmour műsorát megelőző reklámblokkban, durva hangnemű tüntetéseken követelték a világhírű gondolkodó elbocsátását. Mindez, ahogy azt már megírtuk, azért történt, mert Zemmour nyíltan és őszintén beszélt az iszlám térhódításának, a radikális eszmék terjedésének veszélyeiről, a migrációról és annak negatív következményeiről.

A Les Valeurs Actuelles konzervatív hetilap vette észre, hogy Christine Kelly, a Zemmour-műsor műsorvezetője halálos fenyegetéseket kapott. Kelly erről Twitter-fiókján írt, ahol segítséget kér:

- írta a műsorvezető.

A Non Stop People nevű celebcsatornán korábban már elmondta, hogy ha mindaz igaz lenne, amit Zemmourról állítanak - tehát hogy rasszista, fasiszta (miközben maga is zsidó származású), homofób, gyűlöletbeszédet hirdető, a francia gyarmatosítás védelmezője, nőgyűlölő, emancipációellenes és így tovább -, akkor ő hogyan tudná Zemmour műsorát vezetni, pont ő, aki egyetlen ponton sem felel meg azoknak a kritériumoknak, amelyeket Zemmournak tulajdonítanak.

"Elképzelhetetlen, hogy én ezeknek a kritériumoknak megfelelnék. Pont én testesítek meg mindent, amit Zemmour [a balliberális média hamis feltételezései alapján] nem szeret:

- nyilatkozta Kelly.

Ebből is látszik, hogy mennyire hamis és manipulatív a francia balliberális politikai elit Zemmour-képe, és mennyire veszélyes az a gyakorlat, amelyet a kezükben levő liberális média folytat:

ha valaki felemeli a szavát a migráció, az iszlám térnyerése ellen, abból ellenséget gyártanak.

Az minimum fasiszta, az apartheid híve, nincs helye a balliberális világban. Ez mára már odáig fajult, hogy a Zemmour műsorát vezető televíziós műsorvezető halálos fenyegetéseket kap.