Átveszik a hatalmat a befogadóországokban a muszlimok

Vágólapra másolva!
Naivak azok az országok, amelyek muszlim migránsokat fogadtak be, mert azok előbb-utóbb átveszik a hatalmat a befogadóországokban, szögezték le iraki keresztények egy kereszténydemokrata svéd lap riportjában, amiről a V4NA nemzetközi hírügynökség számolt be. Szerintük az iszlám egyik elve, a takíja megengedi a hazugságot a híveknek a „szent cél" érdekében, akik erre hivatkozva elfedhetik radikális iszlám kötődésüket, hogy így föld alatti sejtekben gyűjtsenek erőt a hitetlenek iszlám hitre térítéséhez.
Vágólapra másolva!

A svéd Världen Idag (Mai világ) kereszténydemokrata napilap iraki kurd területen találkozott több helyi keresztény ideológussal, akik arról beszéltek a lap munkatársának, hogy hatalmas hibát követtek el azok az európai országok, amelyek befogadták az Európába özönlő muszlimokat. Egy iraki keresztény templomokban dolgozó nő, aki a muszlimok bosszújától való félelmében valódi nevét elfedve Lejla álnéven nyilatkozott a lapnak, azt állítja, hogy ezen véleményét az iraki keresztény kisebbség nagy része osztja.

„Az iraki keresztények közül sokan gondolják, hogy az olyan európai országok, mint Svédország vagy Franciaország naivan cselekedtek, amikor olyan sok muszlimot fogadtak be a Közel-Keletről" - hangsúlyozta Lejla, aki szerint az ottani polgárok „el fogják veszíteni az uralmat" saját országuk felett.

Lejla szerint az iraki keresztények úgy vélik,

Svédország iszlamistává válik a jövőben, a nagyszámú muszlim migráns befogadása miatt.

„Mi itt nőttünk fel, ismerjük az iszlámot. Nem az emberek – a muszlimok – azok, akikre figyelmeztetni akarok, hanem az ideológia, az iszlám" - szögezte le Lejla, akinek szavait alátámasztotta az Irakban szolgáló keresztény Basil lelkész is, aki több ezer, az Iszlám Állam elől menekülő kereszténnyel és jazidival találkozott munkája során.

- magyarázta a lelkipásztor, aki szerint mind a Közel-Keleten, mind Nyugat-Európában léteznek ilyen alvó sejtek.

Forrás: V4NA

A törvénykezésről szóló, az iszlám szunnita ágában elfogadott „Az utazó bizalma" című írás megengedi a takíját, vagyis a szent cél érdekében elkövetett hazugságot, az igaz hit letagadását és elfedését. „A beszéd a célok elérésére szolgál, ... Amikor igazmondás helyett a (dicséretes) célok elérése csak hazugsággal lehetséges, akkor megengedett a hazugság, akkor, ha a cél megengedett, és kötelező hazudni, ha a cél is kötelező."

Márpedig az iszlám terjesztése minden muszlim számára kötelező.

Ugyanakkor a Världen Idagnak nyilatkozó szakértők szerint az emigrációban élő muszlim közösségekben még a dzsihádot nem elfogadó, mérsékelt muszlimokat is igyekeznek rávenni a radikálisok, hogy erőszakos eszközökkel is terjesszék a hitet, míg a radikálisok, akik a takíját követve megbújnak, szívesen fogadnak akár erőszakos akcióra buzdító parancsot is a hit nevében.