Macskakennelben tartották a gyereküket, akit végül halálra kínoztak

Vágólapra másolva!
A szingapúri pár, Ridzuan Mega Abdul Rahman-t és Azlin Arujunah-t tagadja, hogy bántották volna a kisfiút, pedig azzal vádolják őket, hogy hónapokon át kínozták ötéves gyereküket.
Vágólapra másolva!

A 27 éves férfi és szintén 27 éves felesége egy macskakennelben tartotta az ötéves kisfiút, akit rendszeresen bántottak is. Seprűvel ütötték, fogóval csipkedték, végül pedig forrásban lévő vízzel locsolták le, négyszer is, halálra kínozva a gyereket - írja a Mirror.

Az eset még 2016 októberében történt, de most tárgyalják az ügyet.

A bíróság szerint a kisfiú testének 70%-a súlyosan megégett, amikor a szülők a forró vízzel leöntötték a gyereket, de csak hat órával később viték kórházba.

Nemcsak másod- és harmadfokú égési sérülései voltak, de a veséje is súlyosan károsodott. A teste ki volt száradva, az arcán vágások voltak, az orra pedig eltört.

A kisgyerek életét nem lehetett már megmenteni, a szülőket pedig szinte azonnal letartóztatták.

Egy, a kórházban dolgozó professzor szerint az ápolókat nagyon megviselte a kisgyerek látványa, a halála és, hogy a szülők mit műveltek a saját fiúkkal.

A bíróság előtt a horror szülők tagadták, hogy bántották volna a kisfiút, de egy rendőrségi nyilatkozat szerint korábban már beismerték bűnösségüket.