Megölte fiát, majd bevitte a holttestét a rendőrségre a gyilkos apa

Shankar Hangud, Kalifornia
Vágólapra másolva!
Feleségét és három gyerekét ölte meg egy kaliforniai apa, aki úgy adta fel magát, hogy az egyik holttestet bevitte az egyik kaliforniai rendőrségre.
Vágólapra másolva!

A kaliforniai Placer megyei nyomozók azonosították az áldozatokat, a 46 éves feleséget, valamint a 20, 16 és 13 éves gyerekeket. A hatóságok azzal vádolják az 53 éves Shankar Hangudot, hogy családja két tagját még október 7-én ölte meg, egy harmadikat pedig másnap Roseville-i otthonukban, Sacramento városától északkeletre.

Nagyobbik fiát öt nappal később ölte meg az oregoni határnál, majd egy kaliforniai rendőrséghez hajtott a holttestel hogy, feladja magát.

Az ügyészek elmondták, hogy

mind a négy gyilkosságot beismerte, de nem vallotta bűnösnek magát.

Az indítékáról nem mondott semmit és az sem világos még, hogy az áldozatok hogyan haltak meg.

A férfi őrizetben marad, óvadék ellenében sem távozhat.

A Roseville-i rendőrség azután értesült a gyilkosságokról, hogy a férfi feladta magát a rendőrségen. Ezután találták meg a három további áldozatot a család lakásában.

Hangud korábban csak két gyorshajtás miatt került kapcsolatba a rendőrséggel. A férfi a gyilkosságok idején munkanélküli volt, de korábban több tech cégnél is dolgozott 2018 áprilisáig.

Josh Simon rendőrkapitány elmondta, hogy a kegyetlen gyilkosság sokakat megérintett a környéken, hozzátéve, hogy ilyen gyilkosság nem történt Placer megyében - olvasható a Fox News oldalán.