Lemészárolta feleségét és kisgyerekeit, majd magával is végzett

San Diego, gyilkosság, Paradise Hills
Vágólapra másolva!
Egy férfi vitatkozni kezdett a feleségével a San Diegó-i otthonukban, majd fegyvert rántott: lelőtte a családja minden tagját, majd magával is végzett. Egy kisfiút súlyos sérülésekkel vittek kórházba.
Vágólapra másolva!

A rendőrök egy bejelentéshez érkeztek ki a Paradise Hills városnegyedben lévő otthonhoz. Az édesanya maga hívta ki őket, miután veszekedni kezdett a férjével, aki egyre agresszívebbé vált. A diszpécserek hallották is a vitát a háttérben.

Nem sokkal később, a szomszédban élő egyik rokon is hívta a 911-et, azt mondta, veszekedést hallott, és mintha egy lövést hallott volna.

Az áldozatok a 31 éves édesapa, a 29 éves édesanya, egy 9, egy 5 és egy 3 éves fiú. Egy 11 éves fiú súlyosan megsérült, őt kórházba vitték, műteni kell.

A rendőrség szerint a 31 éves férfi lőtte le a feleségét, és a négy gyerekét, mielőtt saját magával is végzett volna. A nő és a férje egy ideje külön éltek, a nő távoltartási végzést is kért a férfi ellen. Egyelőre nem tudni, hogy a férfi korábban is tudott-e már erről, vagy épp emiatt kezdtek vitatkozni - írja a Fox News.

A rendőrök november 1-jén is kint voltak családnál, akkor is vitatkoztak.

A rendőrök ekkor mondták el a nőnek, hogyan kérhet távoltartási végzést a férje ellen.

Az egyik szomszéd azt mondta, ő is hallotta a lövéseket, majd több rendőrautót látott, és azt, ahogy kihozzák a holttesteket a házból. Azt is mondta, nem ismerte személyesen a gyerekeket, de gyakran látta őket kint játszani és biciklizni.

Ha Ön, vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!