Manónak öltözve ölelgetett gyerekeket egy pedofil

Vágólapra másolva!
Egy angol férfit pedofília miatt több évnyi börtönre ítélt el a bíróság 2015-ben, emellett örökre eltiltották az olyan munkáktól, ahol érintkezhetne gyerekekkel. Ennek ellenére, a szabadulása után manónak öltözve ölelgetett gyerekeket egy pubban. 
Vágólapra másolva!

A 31 éves Robert Ckeckleynek négy éve gyerekekről készült fotókat találtak a telefonján.

A férfinak börtönbe kellett vonulnia, amivel felkerült a szexuális bűnözők listájára, ami azt jelenti, hogy nem vállalhatna olyan munkát, amelynél érintkezhet gyerekekkel.

Ehhez képest 2017-es szabadulása után felvették egy pubba, ahol egy decemberi rendezvényen reggelit tartottak családoknak, gyereknek is.

Itt a férfi manónak öltözve szolgált fel ételeket és szórakoztatta, ölelgette is a gyerekeket.

Ebbe a pubba ezen kívül is főleg családok jártak - írja a Metro.

A férfi csak februárban bukott le, mivel a volt barátnője képeket töltött fel róla a közösségi oldalára.
Addigra viszont Robert Ckeckley továbbállt a pubból, és egy másik község egyik kocsmájában kezdett el dolgozni. Ekkor megint megsértette a szexuálisbűnözőkre vonatkozó törvényt, mert nem jelentette a rendőrségen, hogy hova költözött át.

2018. júliusában ismét munkahelyet váltott, akkor egy ügynökség segítségével

egy olyan üzletben kapott munkát, ahol többek között játékokat is árultak gyerekeknek.

Augusztusban a rendőrség igazoltatta, részeg volt, ekkor árulta el, hogy hol dolgozik. Az üzletben azért alkalmazták a férfit, mert azt gondolták, hogy az ügynökség minden hasonló esetet kiszűr. A pedofilt most újra elítélték. A férfi 16 hónap börtönbüntetést kapott, és bár nem bántott gyerekeket, a bírónő szerint mindig olyan helyen helyezkedett el, ahol erre módja volna, vagyis mindent eltervezett.