Disney Worldben molesztálták szexuálisan az egyik Disney-hercegnőt

2019.11.08. 11:41

Testi sértéssel vádolják azt az 51 éves férfit, aki szexuálisan molesztált egy Disney-hercegnőt az egyesült államokbeli Florida államban. Az eset akkor történt, amikor a férfi és felesége közös fotót készített a Disney-karakterrel.

Őrizetbe vették, majd meg is vádolták az 51 éves Brian Shermant, aki fotózás közben tapogatta az egyik Disney-hercegnő melltartóját és mellét a floridai Disney Worldben. A férfi a feleségével volt a szórakoztató parkban a hétvégén, amikor a pár fotókat készített a különböző mesebeli karakterekkel. 

Az egyik fotózás alatt a házaspár a Disney World egyik alkalmazottjának - aki egy Disney-hercegnőnek volt öltözve -  két oldalán ült. A  férfi többször is elmondta a nőnek, hogy a hercegnő, akit megjelent, az ő kedvence. 

Sherman a jobb karját a nő vállára vette, mely azonnal kényelmetlen szituációt eredményezett, nem sokkal később pedig már a melltartóját markolászta. 

Mielőtt még arrébb mentek volna, Sherman a nő jelmeze alá nyúlt és két újjal megfogta a mellét. Később az elkészült kép alapján azonosították a férfit - olvasható a Fox News oldalán. 

Ahogy a férfi továbbállt, a molesztált nő reszketni és sírni kezdett, majd jelentette az esetet. A hírek szerint a Disney-hercegnőnek öltözött nő feljelentést tervez, és a bíróságon is tanúskodni akar.

Forrás: Getty Images/WireImage/Gerardo Mora

Az Orange megyei seriff a helyszínen volt, és azonnal közbelépett. Azt mondta, hogy mindenkinek biztonságban kell érezni magát, és arra biztatott mindenkit, hogy jelentsenek minden hasonló szituációt.