Tüntetés Budapesten

Vágólapra másolva!
Nagy örömmel számoltak be az ellenzéki propagandamédiumok, hogy tüntetnek Budapesten Erdogan török elnök ellen. Információnk szerint párszáz ember tüntetett, az egyik felvételen egyébként az látszott, hogy trágárságokat mutogattak néhányan a török elnök konvoja felé. 
Vágólapra másolva!

A tüntetésen felszólalt az ocsmány beszédéről ismertté vált Nagy Blanka is. Ő az a tavaly érettségizett MSZP-, DK-, majd Momentum-aktivista, aki egy hollywoodi filmből vett, agresszív trágársággal szidalmazta először Lezsák Sándort, majd az ellenzéki médiumokban elért sikerén felbuzdulva egy másik tüntetésen Áder Jánost is. A mostani önkormányzati választáson viszont csúfosan megbukott. Arról nincsenek egyelőre híreink, hogy most is trágárkodott-e.

Este hét óra után egyébként a forgalmi dugók enyhültek. Az egyik Soros-oldal élő közvetítése szerint alig néhány százan masíroznak a Mammut bevásárlóközpont környékén, így tiltakoznak, hogy a török elnök - egy héttel amerikai látogatása előtt - Budapestre is eljött. A Soros-oldal (mintegy magyarázatképpen, hogy miért csak nagyon kevés tüntetőt tudnak mutogatni) azt is írta, hogy úgymond kettészakadtak a tüntetők, magyarul néhány tucatnyian máshol is vannak.