Egész terhessége alatt metamfetamint szedett, halva született a gyereke

Vágólapra másolva!
A 25 éves, honfordi Chelsea Becker-t hétfő óta körözték a rendőrök, letartóztatási parancsot adtak ki ellene. A fiatal nő 10-én szülte meg gyerekét holtan. A gyereknek annyi metamfetamint találtak a szervezetében, ami egy felnőtt számára is halálos veszélyt jelentett volna. Mivel a nő előző terhességeit is végégdrozozta, három gyerekét a nagynénje fogadta örökbe.
Vágólapra másolva!

A rendőrök Visalia városában fogták el a nőt, majd aznnnal letartóztatták. A Kings megyei börtönbe került, 5 millió dollár óvadék fejében szabadulhat.

Becker családja beszélt a rendőrökkel kedden, miközben azok házkutatást tartottak a háromgyerekes anya lakásán.

Nagynénje, Julia Lance elmondta, hogy Becker hároméves fiát ő neveli.

A baba már születése után, két naposan hozzá került. Mivel anyja már azt a terhességét is végigdrogozta, a kisfiú szervezete is hozzászokott, így már eleve metamfetamin-függőként született.

Becker nagynénje, amikor megtudta, hogy unokahúgát körözik, értesítette őt, hogy mielőbb adja fel magát, ha még szeretne találkozni a gyerekeivel.

Beckernek ugyanis még két gyereke van, egy négyéves és egy egyéves kisfiú, akiket azóta nagynénje szintén örökbe fogadott. A nő persze akkor sem állt le a drogokkal, amikor velük volt terhes.

Még a rendőrök és az orvosok is megerősítették azt a sokkoló hírt, mely szerint

Becker összes gyerekének halálos dózisú metamfetamint találtak a szervezetében, amikor megszülettek.

A nő maga is elismerte, hogy a szülés előtti néhány napon is rendszeresen fogyasztott belőle - írja a Foxnews.com.