Betörtek egy nyugdíjas nő házába, magukkal vitték a férje hamvait is

Vágólapra másolva!
Kis híján sokkot kapott egy idős asszony, aki halottak napján hazatért egy néhánynapos utazásról, és felfeszítve találta lakásának ajtaját. Igazán csak akkor ijedt meg, amikor észrevette, hogy eltűnt egy kis zöld doboza, amelyben a férje hamvait tárolta. Az asszony biztos benne, hogy a betörők vitték el a dobozkát. Mivel a szomszédok azt állítják, hogy semmit nem tudnak a dologról, az asszony arra  gyanakszik, hogy a tolvaj köztülük való.
Vágólapra másolva!

A 76 éves asszony október 24-én elutazott, és csak Halloweenkor tért vissza, hogy cukorkát osszon a szomszéd gyerekeknek, az ottani szokás szerint. Ekkor észrevette, hogy a

ház ajtaját valaki berúgta, és betört a lakásba.

Több értékes ékszere, de még az eskövői fényképei is eltűntek, de igazán akkor esett kétségbe, amikor nem találta a helyén azt a pici, zöld dobozkát, amelyben férje, Michael Liposky hamvait tárolta.

A férfi 2011-ben halt meg.

- nyilatkozta felháborodva Jamie Stratton, Liz Liposky unokahúga.

A szomszédokat hiába faggatták az esetről, mindnyájan azt állították, hogy semmi gyanúsat nem láttak, és nem is hallottak az asszony távolléte alatt. Így már arra is gyanakodni kezdtük, hogy közülük való a fosztogató.

Az asszony unokahúga hozzátette, hogy nagynénje és férje

majdnem ötven évig éltek együtt,

mielőtt a férfi meghalt. Fiatal korukban a haditengerészetnél szolgáltak, és évtizedek óta éltek abban a kétszintes családi házban, ahová most betörtek - írja a Foxnews.com.