V4NA: Elküldenék Európából az őslakos keresztényeket a muszlim migránsok

Vágólapra másolva!
Annyira otthon érzik magukat az iszlám vallású migránsok Európában, hogy lassan az őslakos keresztényeket akarják elküldeni a nyugati államokból. Az interneten számtalan fotó, videó kering, amelyek erre adnak példát – hívja rá fel a figyelmet a V4NA nemzetközi hírügynökség.
Vágólapra másolva!

A 2015-ös migrációs válság előtt is érkeztek már harmadik világbeli migránsok Európába, és lett volna idejük alkalmazkodni, de legtöbben nem ezt az utat választották.

Az interneten több kép és videó is kering, amin tisztán látszik, hogy

bár a migránsok saját kultúrájukhoz ragaszkodnak, meglepő készséggel tessékelnének ki mindenkit új otthonukból, aki nem ért egyet értékrendjükkel.

Ilyen például egy videofelvételen látható pakisztáni férfi, aki autóbalesete után hagyományos, keleties ruhájában ajánlja fel a mögötte álló brit férfinak, hogy

A migráns férfi indulatában majdnem leköpi az őt videózó brit nőt, és amikor ezzel kudarcot vall, egyszerűen kiveri a kezéből a telefont.

Végül több jelző kíséretében annyit üvölt:

„Ez nem a te országod!"

De nem csak az Egyesült Királyságban vannak ilyen bátor honfoglalók.

Az alábbi Párizsban készült képen egy muszlim migráns nő látható, aki lelkesen tart egy

„Francia muszlim kendőben, ha zavarlak kérlek távozott az ORSZÁGOMBÓL" feliratú táblát.

A franciák távozását követelő muszlim migráns nő Párizsban Forrás: V4NA

Természetesen a „távozz" szót kereste a „hölgy", de a francia nem egy könnyű nyelv, ezért érthető, hogy az országot már magáénak érzi, de a nyelvet még nem annyira.