V4NA: Elfutott a V4NA kérdései elől Timmermans - videó

Karácsony Gergely és Frans Timmermans
Vágólapra másolva!
Kérdésekre nem felelt, csak Orbán Viktort emlegette a munkáspárti Frans Timmermans szakbizottsági meghallgatása után. A V4NA stábja Soros Györgyről, Karácsony Gergellyel való találkozójáról és a Szegedre betelepíteni kívánt migránsokról is faggatta az Európai Bizottság alelnök-jelöltjét.
Vágólapra másolva!

Egyetlen kérdésre sem válaszolt a V4NA-nak Frans Timmermans, a leköszönő és az alakuló Európai Bizottság alelnöke bizottsági meghallgatását követően.

Arról faggatta a V4NA stábja a holland munkáspárti politikust, hogy miről tárgyalt a napokban Karácsony Gergellyel, a magyar baloldal főpolgármester-jelöltjével, amiről egyikük sem hajlandó beszélni.

A migrációpárti európai parlamenti politikus korábban is találkozott a magyar ellenzék akkori – azóta megbukott – vezéralakjával, Botka László szegedi polgármesterrel, az MSZP volt miniszterelnök-jelöltjével, akinek városában migránsbetelepítési terveket fogalmaztak meg, ám arról akkor sem beszélt senki, vajon erről Timmermans győzte-e meg Botka Lászlót. Most a Soros György bevándorláspárti milliárdos spekulánssal is többször egyeztető Timmermans Karácsony Gergelyt is fogadta, de ennek a találkozónak a részleteit is ugyanolyan homály fedi, mint a Botkával lezajlott egyeztetés esetében.