Elégették kisbabájuk holttestét a drogfüggő szülők

Vágólapra másolva!
A 49 éves William Jones és a 29 éves barátnője hátsóudvarukban, egy hordóban égették el újszülött kisbabájukat még 2017-ben Pennsylvaniában. A rendőröknek fogalma sem volt az egészről, egészen addig, amíg a nő nem buktatta le saját magukat az interneten. A szülőket letartóztatták. 
Vágólapra másolva!

A rendőrség márciusban kezdett el nyomozni a férfi és 29 éves barátnője, Anita Depedro otthonában. Metamfetamint találták náluk, amit a pár készített. A drogot árusították is - írta meg a Bors a Crimeonline cikke alapján.

A nőtől korábban már elvettek egy kisbabát, akit nagyon rossz körülmények között tartott.

A gyámügy akkor feltételezte, hogy a nő újra terhes, de mivel nem jelentették be a gyerek születését, nem foglalkoztak tovább az üggyel.

Aztán idén tavasszal a nő azt írta Facebookon, hogy annyira be volt drogozva, hogy fogalma sem volt mit tesz, amikor a fürdőszobában megszülte a csecsemőt.

Szerinte a kisbaba holtan született, ezért párjával együtt egy hordóban égették el a kis testét a hátsó udvaron.

Ezután nem sokkal kitörtölte a posztot, de nem elég gyorsan: egy névtelen bejelentő fényképet készített róla, és elküldte a rendőröknek. Sőt, a nő több ismerőse is elmondta a nyomozóknak, hogy látták a bejegyzését.

A férfi végül bevallotta, hogy tényleg született egy második gyerekük, és szerinte már akkor sem élt.

Mindketten bepánikoltak, a férfi viszont nem akarta barátnőjét bajba sodorni, ugyanis az a terhesség alatt végig drogozott és alkolholt is ivott.

Úgy döntött, hogy eltünteti a nyomokat. Ezért égették el a kisbaba holttestét.

A rendőrök október elsején letartóztatták a szülőket, akik ellen már vádat is emeltek az ügyben.