Meghaltak az ikerlányok, akiket egy átforrósodott kocsiban hagytak

Ezt tedd, ha forró autóban magára hagyott gyereket, kutyát látsz
Vágólapra másolva!
Csak a boncolási jegyzőkönyv fog egyértelmű választ adni arra, hogy mibe haltak bele azok az ikerlányok, akiket a kocsiban felejtettek vasárnap az amerikai Georgia államban. A nyomozók szerint a hároméves gyerekek valószínűleg megfulladtak a hőségben.
Vágólapra másolva!

A Daily Mail úgy tudja, aznap, amikor a kislányok holttestét megtalálták a kocsiban, több mint 32 Celsius-fokot mértek Hinesville-ben. Sok a kérdőjel a gyerekek tragédiája körül, ugyanis egyelőre nem világos az sem, miért hagyta őket gyámjuk az autóban.

A kihallgatás során kiderült, hogy a gyerek

egy éve vannak nevelőszülőknél,

és az a ház, amelynek közelében megtalálták őket, nem az otthonuk. A szomszédok szerint viszont nagyon gyakran jártak oda. A cikk szerint a szülőket értesítették a történtekről.

Nem lehet elégszer mondani, hogy forró autóba, a tűző napon egy percre sem lehet magukra hagyni a gyerekeket (illusztráció) Forrás: Shutterstock

A nyomozás mostani szakaszában a rendőrség nem tudja megmondani, hogy a lányok halálát a felforrósodott autó okozta-e, de egyelőre ez tűnik a legbiztosabbnak.

Egyértelműen csak a boncolás fogja kideríteni a halál okát.

Az Egyesült Államokban egyébként évente több mint 40 esetben fordul elő, hogy valaki meghal a felforrósodott autóban. Júliusban óriási felháborodást keltett annak a New York-i nőnek az esete, aki a kocsiban felejtette gyerekeit, és csak nyolc órával később kezdte el keresni őket. A gyerekek addigra meghaltak.