Lemészárolta volt felesége rokonait egy texasi férfi

Vágólapra másolva!
Csomagkiszállító cég munkatársának álcázta magát, így jutott be a lakásba, majd fegyvert vett elő, és sorra lelőtte felesége húgának családtagjait. Ezután volt feleségét, bátyját és szüleit próbálta megkeresni, de addigra a rendőrök elfogták.
Vágólapra másolva!

Ronald Lee Haskell két napig követte és figyelte a családot, mielőtt a gyilkosságot elkövette, majd

becsengetett a lakásba, és azt állította, hogy csomagot hozott. Amikor belépett, fegyvert vett elő, és lelőtte volt felesége 34 éves húgát, annak 39 éves férjét, és 4, 7, 9, illetve 13 éves gyerekeit.

A legidősebb gyereket, a 15 éves Cassidy Stay-t is meglőtte, de a lány végül életben maradt. Elmondta, hogy amikor Haskell megérkezett, mindenkit arra kényszerített, hoggy feküdjön arccal lefelé a padlóra, majd lelőtte őket. Ezután volt feleségéhez, szüleihez, és bátyjához is el akart menni, de addigra a rendőrök elfogták.

A férfi az

ügyvédjének azt mondta, hogy hangokat hallott a fejében, melyek azt mondták neki, hogy mészárolja le a családját.

A férfit vizsgáló szakorvos szerint Haskell bipoláris depresszióban, illetve skizofréniában szenved, emiatt nem tudja megkülönböztetni, mi a helyes viselkedés, illetve mi az, ami már elfogadhatatlan, tehát nem képes felmérni tettei következményeit sem. Emellett rendszeresen hallucinál, és téveszméi vannak.

Az ügyész szerint a férfi csak megjátszotta a pszichés tüneteket, és gondosan, lépésről lépésre megtervezte a gyilkosságot,

ezt igazolja az is, hogy a csomag szállító cég egyik kiszállítójának álcázta magát, hogy bejusson felesége családjának lakásába.

Felesége, Melanie Lyon elmondta, hogy

korábban Haskell rendszeresen verte őt és gyerekeit.

Ezért végül a válás mellett döntött. Miután elváltak, Texas-ból Utah-ba költözött, hogy családja közelében lehessen.

Az ügy bonyolultságára való tekintettel az ügyész két nap gondolkodási időt kért, az ítéletre hétfőn kerül sor. Az ügyész azt akarja elérni, hogy a férfi a lehető legsúlyosabb büntetést kapja szürnyű tettéért - ha lehetséges, akár halálbüntetést is kiszabna rá - írja a Foxnews.com.