Puszta kézzel szállt szembe három betörővel – videó

Betörés, anglia
Vágólapra másolva!
Egy brit férfi puszta kézzel vette fel a harcot a három betörővel, akik besétáltak a házába. Az eset Angliában történt, Rochdale-ben, a biztonsági kamera felvételét szerdán hozták nyilvánosságra.
Vágólapra másolva!

A 35 éves Asif Ali azt mondta, ösztönösen cselekedett, hogy megvédje 30 éves feleségét, aki épp az emeleten volt, amikor a maszkos férfiak betörtek.

Először a kutyája ugatására lett figyelmes, majd amikor az ajtóhoz sétált, látta, hogy egy tetőtől talpig feketébe öltözött idegen áll a házban.

A két férfi dulakodni kezdett, ekkor lépett be az ajtón a második betörő, aki megpróbált az emeletre menni.

– mondta Ali.

Miközben próbálta kilökdösni őket a házból, az egyik férfi elővett egy fém fegyvert, amire Ali azt hitte, hogy kés, a rendőrség szerint a felvételek alapján egy csavarhúzó volt.

Ali ekkor berohant a konyhába, és egy késsel tért vissza, a betörők pedig elmenekültek.

Ali felesége is lejött az emeletről, aki ekkor már hívta a rendőrséget - írja a Fox News.

A felvételeket a ház tulajdonosa hozta nyilvánosságra, és felajánlott 6100 dollárt annak, aki segít a betörők nyomára akadni. Mint mondta, aznap este égett náluk a villany, és nyitva volt az ajtó, vagyis a betörők számára egyértelmű volt, hogy van otthon valaki, és nem egy üres házba törnek be. Ali azt is mondta, fél, hogy újra próbálkoznak majd.