Hatalmas kokainfogás a Csendes-óceánon egy kis tengeralattjárón - videó

kokainfogás, Egyesült Államok
Csendes-óceán, 2019. szeptember 26. Az amerikai parti őrség által közreadott képen kokaint tartalmazó csomagokat rakodnak ki a parti őrség Valiant kuttere legénységének tagjai egy kis tengeralattjáró belsejéből a Csendes-óceánon 2019. szeptember 1-jén. Az amerikai hatóságok a tengeralattjárón 5443 kilogramm, 165 millió dollár (kb. 50,5 milliárd forint) értékű kokaint találtak és őrizetbe vettek négy feltételezett kábítószer-kereskedőt. MTI/EPA
Vágólapra másolva!
Hatalmas kábítószerfogásról közöltek képeket az amerikai hatóságok, az árut egy kis tengeralattjárón találták, értéke 165 millió dollár (kb. 50,5 milliárd forint).
Vágólapra másolva!

Az amerikai hatóságok közleménye szerint egy kis tengeralattjárón 5443 kilogramm, 165 millió dollár (kb. 50,5 milliárd forint) értékű kokaint találtak, és őrizetbe vettek négy feltételezett kábítószer-kereskedőt.

A kokaint tartalmazó csomagok a tengeralattjáró tetején Forrás: MTI/EPA/Amerikai parti őrség/-

A hajót a Valiant legénysége a kolumbiai haditengerészet segítségével fogta el, melyről felvételt is közzétettek.

A Valiant parancsnoka elmondta, hogy 24 óra alatt átlépték az Egyenlítőt, majd elfogták a droggal megrakodott, félig önműködő és félig merülő hajót.

Az amerikai parti őrség által közreadott képen a kokaint tartalmazó csomagok. Forrás: MTI/EPA/Amerikai parti őrség/-

A parancsnok elmondta azt is, hogy a legénység életében ez egy nagyon nagy jelentőségű esemény, nincsenek szavak erre az érzésre - írja a Washington Examiner.