Először lép fel Magyarországon Celine Dion

Celine Dion
Céline Dion elégedett lehet a 26. helyével, hiszen 2016-hoz képest 11 helyet lépett előre. A többiekhez hasonlóan ő is turnézásból szedte össze bevétele nagy részét. Az első 50 zenészből ő kapta a legkevesebbet a szövegekért, mivel legtöbbször másokét énekli. A tavalyi bevétele 16,18 millió dollár, ebből 15,1 jött be a koncertekből
Vágólapra másolva!
Először lép fel Magyarországon Celine Dion kanadai énekesnő: 2020. június 7-én, vasárnap a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet a Broadway Event és a Multimedia Organisation szervezésében.
Vágólapra másolva!

Celine Dion csütörtökön jelentette be Courage című világkörüli turnéjának újabb észak-amerikai és európai állomásait. Szeptember 18-án Québec Cityben kezdődött a turné, amely több mint tíz év után az első koncertkörútja az Egyesült Államokban és Európában.

Forrás: Getty Images/Tony Barson

A Courage World Tour Celine Dion új, azonos című albumához kapcsolódik, amely novemberben lát napvilágot, hat év után ez az első angol nyelvű lemeze. Az énekesnő mintegy 100 városban mutatja be élőben a hanganyagot. Az európai turné 2020 májusában indul, az állomások között szerepel többek között Prága, München, Párizs, Berlin, Stockholm, London és Budapest.

- áll a szervezők közleményében.

Mint írják, a Courage című lemezről szeptember közepén három dal - az Imperfections, a Lying down és a Courage című szám - már meg is jelent. A lemez balladák és változatos ritmusú dalok keveréke, az album november 15-től vásárolható meg. A jegyek október 4-től kaphatóak.

Celine Dion harmincöt éves karrierje során mintegy 250 millió albumot adott el,

World Music Awardot és Billboard Music Awardot, öt Grammy-díjat, valamint számos egyéb zenei díjat, elismerést szerzett.

További rekordokat döntött Las Vegasban, ahol több mint tíz év alatt 1100 koncertet adott mintegy 4,5 millió néző előtt. 2018-ban Ázsiában, Ausztráliában és Új-Zélandon turnézott, a Deadpool 2 Ashes című dalának remixével pedig a US Dance Club lista élére került. 2019. június 8-án végleg búcsút mondott Las Vegasnak, hogy új lemezzel és új világkörüli turnéval jelentkezzen.