A hátán cipelve túrázott a tanár a mozgás sérült diákkal

Ryan Neighbors, Jim Freeman
Vágólapra másolva!
Egy tanárnak köszönhetően az egyesült államokbeli Louisville-ban egyetlen diáknak sem kellett kihagynia az osztálykirándulást, még a kerekesszéket használó Ryan Neighbors-nak sem. Édesanyja szerint úgy volt, hogy az egyenetlen talaj miatt nem fog tudni csatlakozni társaihoz, de ahogy az alábbi képek is mutatják, a hős tanár megoldotta a problémát. 
Vágólapra másolva!

Jim Freeman tanár önként vállalta, hogy a 10 éves Ryant a hátán cipelve végigviszi a túrán, így nem kellett kihagynia az eseményt.

Az anyuka, Shelly King elmondta, hogy

lánya nyitott gerinccel születtet.

Korábban úgy volt, hogy a lánynak vagy ki kell hagynia a kirándulást, vagy esetleg az anyuka is csatlakozik az osztályhoz, hogy ő vigye lányát, de amikor

Freeman tudomást szerzett a helyzetről, önként vállalkozott a feladatra.

null

null

Shelly King elmondta, hogy teljesen le volt nyűgözve,

Mr. Freeman nem is a lánya tanára, hanem egy másik osztályban tanít.

Emiatt még kedvesebb számára a tanár tette, hozzátéve, hogy korábban nem is volt közöttük személyes kapcsolat. A lány azonban hálás volt a tanárnak, amiért ennyire együttérző volt és hajlandó volt segíteni.

null

null

A túra alatt a lány egy hordozóban ült Freeman hátán. Facebook-bejegyzésében külön köszönetet mondott az önkéntes tanárnak, elmondva, hogy

nem ismerte őt korábban, de most már imádja.

Freeman az egyik televíziós társaságnak elmondta, hogy nem keresi az elismerést és nem érzi úgy, hogy bármi különlegeset tett volna.

null

null

Shelly King bejegyzése nagyon népszerű volt, amelyben az iskolát és a tanárt méltatta, több mint ezren osztották meg és mintegy kétszázan kommentelték a posztot - írja a Fox News.