V4NA: Kiderült, mennyiért vehetnek gyereket a belga homoszexuálisok

Vágólapra másolva!
Újabb gyöngyszem a liberális világban: a hétvégén konferenciát tartottak a belga homoszexuális pároknak arról, hogyan lehet gyerekük egy amerikai szervezeten keresztül. A brüsszeli rendezvényen egyúttal arra is fény derült, hogy ez pontosan mennyibe is kerül nekik – számolt be a V4NA hírügynökség. 
Vágólapra másolva!

Újabb gyöngyszem a liberális világban: a hétvégén konferenciát tartottak a belga meleg férfipároknak arról, hogyan lehet gyerekük egy amerikai szervezeten keresztül. A brüsszeli rendezvényen egyúttal arra is fény derült, hogy ez pontosan mennyibe is kerül nekik.

A nonprofit szervezet nem először tartott már előadást a belga fővárosban,

fő profilja pedig, hogy béranyákat közvetít a meleg párokhoz – nem kevés összegért.

Az MHB prospektusában egészen pontosan lehet tájékozódni az árakról, ahonnan kiderül, hogy akár 153 ezer euróba is kerülhet egy gyerek a férfipárosoknak.

Mint azonban az kiderül a konferencián részt vett egyik párostól, nem tartják soknak ezt az összeget, amiből körülbelül 30 ezer euró megy a béranyának. A "gyereküzelmekből" fennmaradó összeget pedig ügyvédek, ügynökségek és termékenységi klinikák teszik zsebbe.

Belgium azért is nyújt megfelelő táptalajt a jelenségnek, mivel joghézag alakult ki a béranyasággal kapcsolatos szabályozásban.

Ezzel szemben az Egyesült Államokban és Kanadában lehetséges a béranyaság, ezért a béranyák is onnan származnak.

Bár a tőlük született gyerekek születési bizonyítványának elismertetése megoldható Brüsszelben, a vidéki belga városokban már nehézkes.