A Soros-hálózat ünnepli a migránspaktumot

Soros György
Hungarian-born US investor and philanthropist George Soros delivers a speech on the sideline of the World Economic Forum (WEF) annual meeting, on January 24, 2019 in Davos, eastern Switzerland. - Billionaire investor George Soros said, on January 24, 2019 that Chinese President Xi Jinping was "the most dangerous enemy" of free societies for presiding over a high-tech surveillance regime. (Photo by Fabrice COFFRINI / AFP)
Vágólapra másolva!
Ahogy arról az Origo beszámolt, megállapodott a máltai Birgu városában (közismert olasz nevén: Vittoriosa) Németország, Olaszország, Franciaország és Málta a Földközi-tengeren - a többségében Soros György pénzelte - álcivil szervezetek által bérelt hajókon csempészett migránsok elosztási mechanizmusáról. Michael Farrugia máltai belügyminiszternek a kötelező betelepítési kvótát is előirányozó migránspaktumról szóló bejelentését kitörő örömmel fogadták Soros álcivil szervezetei.
Vágólapra másolva!

A magyar származású, amerikai bevándorláspárti milliárdos, Soros György által finanszírozott álcivil szervezetek részéről elsőként a brit Oxfam üdvözölte a máltai migránspaktumot.

Soros György Forrás: AFP/Fabrice Coffrini

Az Oxfam úgymond segélyszervezetről leginkább azt érdemes megjegyezni, hogy

nagyjából 1200 tagjukat vádolták meg szexuális zaklatással.

A tavalyi év elején az Origo megírta, hogy a szervezet eddigi legnagyobb botránya a legalább 200 000 ember halálával járó 2010-es haiti földrengéshez kapcsolódik.

Az Oxfam munkatársai kihasználták a helyi nők szorult helyzetét, közülük többeket fogva tartottak és folyamatosan zaklattak, illetve szexuális aktusra kényszerítettek.

A lányok között kiskorúak is lehettek.

Az ügyvezető igazgatójuk, Mark Goldring megpróbálta eltussolni a botrányt. Ez azonban nem sikerült neki, a brit parlament pedig vizsgálóbizottságot hozott létre a történtek kivizsgálása érdekében.

Később a szexuális bűncselekmények miatt

a brit nemzetközi fejlesztésekért felelős minisztérium vezetője, Penny Mordaunt felfüggesztette a sorosista szervezet finanszírozását.

Az Oxfam három Twitter-bejegyzést is szánt a máltai migránspaktumnak.

A máltai paktumot az első pozitív lépésnek nevezték az emberség felé a migrációs válság 2015-ös kezdete óta.

Továbbá

kiemelték a migránsok szétosztásának felelősségére vonatkozó, szerintük jó lépést,

majd tolmácsolták az egyik munkatársuk, Raphael Shilhav bevándorláspárti üzenetét.

Raphael Shilhav azonkívül, hogy a sorosista szervezetnél dolgozik, az Európai Unió migrációs politikáját is segíti, úgynevezett tanácsadással.

A második bejegyzésükben lényegében ugyanazokra a dolgokra hívták fel a követőik figyelmét.

A harmadikban kifejezték abbéli reményüket, hogy minél több EU-s tagállam fog a migránspaktumhoz csatlakozni.

A paktumot természetesen üdvözölte a migránscsempészettel foglalkozó, Soros által pénzelt Sea-Watch International is.

Az egyezmény legjobb részének az elosztási mechanizmust tartják.

A bevándorláspárti szervezet legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy Matteo Salvini volt olasz belügyminiszter kifejezett tiltása ellenére, az egyik aktivistájuk, a német állampolgárságú Carola Rackete kapitány a Sea-Watch 3 nevű hajóval, 47 migránssal a fedélzetén kikötött Lampedusa szigetén.

Rackete ellen eljárást indítottak Olaszországban, később pedig kiutasították őt az országból.

Természetesen örömét fejezte ki a paktum létrejötte miatt a sorosista Amnesty International is.

Ugyanakkor a bevándorláspárti szervezet azt is megjegyezte, hogy szerintük nem kellene, hogy az egyezmény csak a Földközi-tenger középső részére korlátozódjon, hanem minden EU-ba való belépési pontnál érvényesnek kellene lennie.

Azt is hozzátették, hogy szükségesnek tartják minél több tagállam csatlakozását a migránspaktumhoz.