Fehérek szukája, a Ramadán végén agyonszúrlak, így fenyegette a kalauzokat egy migráns

Vágólapra másolva!
Montpellier városában, fényes nappal a villamoson a helyi közlekedési vállalat két ellenőre a jegyét kérte egy migránsnak. A migráns erre dührohamot kapott, üvöltözni kezdett, az egyik ellenőrnek azt mondta, hogy megvárja a Ramadán végét, de majd utána a hátába vág egy kést. Egy ellenőrnő közbe akart avatkozni, azt trágárul szidni kezdte, ráüvöltött, hogy ne merjen a szemébe nézni, hiszen nő. Ezt külön hangsúlyozta. Később "fehérek szukájának" nevezte.
Vágólapra másolva!

A Midi Libre regionális újság beszámolója szerint hiába hívtak rendőrt az ellenőrök, a rendőrök be is vitték a villamoson nyilvánosan tomboló migránst, de alapvetően megúszta.

A rendőrségen nem akart megszólalni franciául, egy arab nyelvű papírt dugott a kihallgató rendőrtiszt elé, amelyen az szerepelt: Isten nagy. A bíróságon felfüggesztett börtönt kapott, annak ellenére, hogy életveszélyesen fenyegetett közfeladatot ellátó embereket. Néhány száz euró büntetést is kell fizetnie és többet nem utazhat Montpellier-ben villamoson. A közlekedési társaságnak is fájdalomdíjat ítéltek meg, de a cég (sajátos módon) mindössze 1 euróra tart igényt.