Kijátszotta, majd elrabolta a börtönőröket a gyilkos páros

Vágólapra másolva!
Három hétig volt szökésben az a házaspár, akiket gyilkossággal vádolnak. Egy másik börtönbe szállították őket, amikor kijátszva az őröket elszöktek. 
Vágólapra másolva!

Az 56 éves Blane Barksdale-t és 59 éves feleségét, Susan Barksdale-t letartóztatták és őrizetbe vették. A helyi seriffiroda egy Facebook-posztban írta le, hogy segítettek a letartóztatásban, de azt nem árulta el, hogy hol találtak rá a párra.

A párt Arizonába, egy másik börtönbe szállították át augusztus 26-án, amikor Utahban valahogyan sikerült legyőzniük két börtönőrt.

Foglyul ejtették, és elrabolták őket, és egy másik rabot.

Vernonig hajtottak a rabszállítóval, ahol egyik ismerősüktől szereztek egy másik autót. A két biztonsági őrt és a rabot pedig sorsukra hagyták a rabszállítóba zárva. A házaspárnak sikerült elszöknie az FBI és a rendőrég elől.

A rendőrség szerint a szökésben motoros bandák segítették a házaspárt.

A két gyilkosért összesen 35 ezer dollárnyi nyomravezető díjat tűztek ki.

A párt először azért tartoztatták le május 24-én New York államban, mert gyilkossággal, betöréssel, gyújtogatással és autólopással gyanúsították meg őket.

Barksdale-ék elrabolhatták a 72 éves Frank Blightot, aki április 16-án tűnt el egy tusconi robbantás után.

Másnap megtalálták az idős férfi autóját, de a testét nem. A nyomozók szerint az autóban található bizonyítékok arra utalnak, hogy a férfi halott. Barksdale-t később gyanúsítottként azonosították. A nyomozók szerint több mint 100 fegyvert loptak el a férfi házából, de csak 30 került elő azok közül.