Jót akart, de majdnem száz bébinyúl halt meg a vegán aktivista miatt

Mythical Mia
Vágólapra másolva!
Spanyolországban egy vegán aktivista 16 nyulat lopott el - az ő szemszögéből mentett meg -, de akciója többet ártott, mint használt, mert nagyjából 90 bébinyúl viszont elpusztult. 
Vágólapra másolva!

A barcelonai aktivista egy Osono közeli farmról lopta el a nyulakat még múlt vasárnap - számol be róla a Fox News a The New York Postra hivatkozva.

A közösségi médiában "Mythical Mia" néven futó nő - akinek igazi nevét nem tudni - terhes vagy szoptató nyulakat lopott el.

A nyulak hátrahagyott utódjait - nagyjából 90 bébinyulat - ezért el kellett elaltatni.

Az aktivista ki is posztolta Instagram-oldalára a történetet, amely azóta le lett tiltva.

Ahogy az alábbi képen is látható, a nő az akció közben meg is sérült.

A Fox News idézi is a radikális tettet végrehajtó nőt, aki szerint ezek az állatok nem méltó körülmények között élnek, amelyeknek az egyetlen menekülési lehetőség a vágóhíd, ahol húsukért és bundájukért ölik le őket.

A nyulakat állatkísérletekkel is bántalmazzák, egész életükben kínozzák, mielőtt megölik őket, és háziállatként is sokszor elszigetelve, nem megfelelő egészségügyi körülmények között tartják, sorolta az érveket "Mythical Mia", majd írása végén felhívást intéz, mely szerint csatlakozzanak küzdelméhez, hogy egyszer és mindenkorra véget vessenek ennek az igazságtalanságnak.