V4NA: Így pumpálja Soros a dollármilliókat az illegális migrációba

Soros György
Vágólapra másolva!
Soros György amerikai bevándorláspárti üzletember milliókat adományozott olyan csoportoknak, amelyek támogatják az Egyesült Államokba irányuló tömeges migrációt, és a bíróságon harcolnak Donald Trump amerikai elnök bevándorlásellenes programja ellen. A pénzt a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítványon keresztül osztják szét – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség Michelle Malkin amerikai írónő új könyve alapján. 
Vágólapra másolva!

A szerző Nyílt Határok Rt.: Ki finanszírozza Amerika pusztítását? (Open Borders Inc.: Who's Funding America's Destruction?) című könyvében leírta, hogy mekkora összeget adományoz Soros azoknak a tömeges migrációt támogató szervezeteknek, akik Trump bevándorlás elleni erőfeszítéseit a bíróságon támadják meg – adta hírül a The Daily Caller amerikai hírportál.

Soros György Forrás: Origo

Soros, az általa alapított nemzetközi (ál)jótékonysági szervezet, a Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundations – OSF) segítségével az évek során

számos bevándorlást támogató szervezetnek adományozott dollármilliókat.

Ilyen szervezetek az Amerikai Állampolgári Jogi Unió (American Civil Liberties Union – ACLU), az Alkotmányos Jogok Központja (Center for Constitutional Rights), a Nemzeti Bevándorlás Ügyvédi Központ (National Immigration Law Center), a Törvényszéki Polgári Jogok Ügyvédi Bizottsága (Lawyers Committee for Civil Rights Under Law) és számos másik.

Az ACLU például szinte minden alkalommal feljelentést tesz a Trump-adminisztráció ellen, amikor olyan új programot vagy politikai változtatást jelentenek be, melynek célja a migránsválság felszámolása.

Kedden megjelenő könyvében az író felfedi azoknak a lobbicsoportoknak, vállalkozásoknak, (ál)jótékonysági szervezeteknek és magánszemélyeknek a kilétét, akik

több tízmilliárd dollárral támogatták az Egyesült Államokba irányuló tömeges, illegális bevándorlást.