Egy mindenhonnét kikopott gyurcsányista tévés lett a 168 Óra főszerkesztője

Vágólapra másolva!
Az egykori balliberális tévés (de hosszú évek óta egyetlen televíziónak sem kellő) Rózsa Péter, a Klubrádió jelenlegi riportere lesz a válságban levő ellenzéki hetilap, a 168 Óra főszerkesztője. Elődje és két helyettese távozik. Az időzítés, azaz az önkormányzati választások előtti csere nyilvánvaló oka, hogy az ellenzék siralmas helyzetében egy erőszakosabb ellenzéki propagandista próbálja harcba hívni a szavazókat, az újságon keresztül.
Vágólapra másolva!

Tóth Ákos, az eddigi MSZP-közeli főszerkesztő azt írta a Facebookon, hogy kibékíthetetlen ellentétei voltak a tulajdonossal. Ezért távozik két helyettese is, Krajczár Gyula és a politológusként is szereplő Lakner Zoltán.

A volt népszabadságos Tóth Ákos megmosolyogtató írásban dicséri saját magát, az alig néhány ezer példányszámú lap szerinte sikeres volt. A hagyományos zsurnaliszta közhelyek mellett azt állítja, hogy különféle gondolkodású emberek csinálták a lapot, és hogy egy szellemi fórummá vált a hetilap...

Az új főszerkesztő a Klubrádió riportere, jelenlegi főszerkesztő-helyettese lesz. Rózsa Péter egykori tévés, meg persze rádiós, a Havas Henrik-Rangos Katalin "iskola" tagja, aki hosszú évek óta már csak akkor tudott tévében szerepelni, ha Kálmán Olga meghívta (akkor még létező) műsorába, és ott szidta a kormányt és hízelgett, elsősorban Gyurcsány Ferencnek.

Most is erre lehet majd számítani.