Urnát mosott a partra az óceán a Mexikói-öbölnél

urna, Mexikói-öböl,
Vágólapra másolva!
Az urnában Brian Mullins hamvai voltak, aki idén március 9-én halt meg. A családja azért "temette" az óceánba, mert a kamionosként dolgozó férfi imádott utazni és horgászni. 
Vágólapra másolva!

Ez a palack fiam, Brian Mullins hamvait tartalmazza, aki hirtelen és váratlanul hunyt el 2019. március 9-én. Utolsó kalandjára küldöm őt - írta a palack mellett talált kísérőlevélben a férfi édesanyja. Amikor az apám meghalt, 14 éves voltam. Halála nagy csapás volt az egész család számára, nagyon nehéz elviselni.

- fogalmazott a férfi fia, megmagyarázva, miért az óceánba temették az apját.

Mullins a texasi Garlandban élt, és kamionsofőrként dolgozott. A hamvait tartalmazó palackot a Florida Panhandle partszakaszon vetette ki a víz, ahol helybeliek találtak rá.

A helyi seriff hivatalában dolgozó Paula Pendleton őrmester elmondta, hogy sírva olvasta az üzeneteket, amelyekben az elhunyt családjának telefonszámát is megtalálta. A férfi édesanyja

négy egydolláros bankjegyet is tett a palackba, hogy aki megtalálja, felhívhassa a családot,

és értesíthesse őket arról, merre járnak fia hamvai.

A rendőrnő felfogadott egy hajóst, aki a hétvégén a palackot ismét kivitte a nyílt vízre, a floridai partoktól távolra, így a férfi hamvai folytathatták útjukat az óceánban.

"Nagyon szeretett horgászni. Körbe akarta utazni a világot" - mesélte Mullinsról az édesanyja, hozzátéve, hogy fia végül sohasem jutott el az óceánra horgászni.