V4NA: Marokkói migráns nő támadt egy anyukára és csecsemőjére Spanyolországban

Vágólapra másolva!
Egy marokkói migráns nő benzinnel locsolt le egy anyukát, illetve kisgyermekét Spanyolországban, és azzal fenyegetőzött, hogy felgyújtja őket, ha a spanyol nő nem adja oda a táskáját. Az esetnek szerencsés kimenetele lett. Mint kiderült, a támadó már ismert volt a rendőrség előtt. A migráns nő ellen vizsgálat indult gyilkossági kísérlet és rablás miatt – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.
Vágólapra másolva!

Egy meg nem nevezett marokkói nő benzinnel öntött le egy anyukát és gyermekének babakocsiját a spanyolországi La Vall d'Uixóban.

Ezek után a migráns egy öngyújtót tett az anya arca elé, majd azzal fenyegette meg, hogy felgyújtja, ha nem adja át neki az értékeit.

A támadásnak végül szerencsés kimenetele lett.

Az anyuka bár odaadta a táskáját a támadó migránsnak, de egy éppen arra járó barátját megkérte, hogy vigyázzon a gyermekére, majd támadója után ment.

Végül rá is lelt a marokkói nőre, akit egészen a rendőrség megérkezéséig maga mellett tartott.

A marokkói nő ellen vizsgálat indult gyilkossági kísérlet és rablás miatt.

Mint kiderült, nem volt ismeretlen a hatóságok előtt.

A rendőrség azt is vizsgálja, hogy a migráns nő állhat-e egy ugyanazon a napon korábban a városban történt támadás mögött.

A támadó ügyvédje bejelentette, hogy megpróbálja a nőt beutaltatni egy mentális egészségügyi intézménybe a törvényszéki vizsgálat után.

Az esetről beszámolt az Aethonaia Twitter-oldala is, ahol azt írták, mindig kiderül, hogy történhetnek még őrültebb és veszélyesebb esetek, ha az iszlámról van szó.