Jéghideg vízbe mártva próbálták menteni az agyhártyagyulladásos újszülöttet

Holly Hutchinson, agyhártyagyulladás
Vágólapra másolva!
Holly Hutchinsonnal néhány nappal születése után kellett kórházba sietni, ugyanis az agyhártyagyulladásos babának ijesztő, 320-as pulzust mértek. Az újszülöttnek a fejét jéghideg vízbe mártották az orvosok, így próbálták menteni. Az eset Északkelet-Angliában történt.
Vágólapra másolva!

Egy meglehetősen felkavaró esetről számol be a Mirror. Egy újszülött babának úgy próbálták lejjebb vinni az orvosok a rendkívül magasra emelkedett pulzusát, hogy

fejét egy vödör jéghideg vízbe mártották öt másodpercig.

A próbálkozás nem sikerült, így egy másik kórházba siettek vele, ahol olyan erős gyógyszereket adtak neki, hogy végül stabilizálódott az állapota.

Az apa boldogan mesélte, hogy tíz perccel az új év előtt kapták a hírt, hogy kisbabájuk jobban van, és szívverése visszatért a normál állapotba.

null

null

- mondta az apa, Ian Hutchinson.

Holly december 19-én született, és 26-án kapott vírusos agyhártyagyulladást. Az anya, aki egyébként gyermekápoló, szilveszterkor vette észre, hogy gyereke állapota romlott, így bevitte őt a kórházba. Ott próbálták meg jéghideg víz segítségével lejjebb vinni a pulzusát, de miután ez nem sikerült, átszállították egy másik kórházba.

"Borzalmas volt látni, ahogy kisbabánk ilyen gyorsan megbetegedett.

Nagyon nehéz volt, tudva, hogy semmit sem tehettünk - mesélte az anya, Jenny Hutchinson.

Holly egy elképesztő felépülést produkálva mindössze tíz napot töltött a kórházban, mielőtt kiengedték. Ian Hutchinson méltatta a kórházat a sok segítségért, és azért, mert a felépülés idejére beteg kislánya közelében maradhatott - olvasható a Mirror oldalán.