Szokatlan képek jelentek meg a thai király szeretőjéről

royals Horizontal
This undated handout from Thailand's Royal Office received on August 26, 2019 shows royal noble consort Sineenat Bilaskalayani, also known as Sineenat Wongvajirapakdi. - Thailand's palace has released rare images and a biography of the king's newly-annointed royal consort, including action-packed photos of her aiming a weapon on a firing range, piloting a plane, and preparing to parachute. (Photo by Handout / THAILAND'S ROYAL OFFICE / AFP) / -----EDITORS NOTE --- RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / THAILAND'S ROYAL OFFICE " - NO MARKETING - NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Vágólapra másolva!
Új képeket osztott meg a thai királyi család a király szeretőjéről, Sineenat Wongvajirapakdi vezérőrnagyról – írja a BBC.
Vágólapra másolva!

A 34 éves Sineenat Wongvajirapakdit vadászrepülőben fotózták le katonai egyenruhájában, és olyan képek is készültek róla, ahol fegyver van a kezében.

A ritka képek miatt összeomlott a thai királyi család honlapja.

Sineenat Wongvajirapakdi Forrás: AFP/Handout

Sineenat – aki képzett pilóta, nővér és testőr is – júliusban kapta meg a királyi szerető címet Maha Vajiralongkorn királytól, két hónappal azután, hogy a király elvette negyedik feleségét, Suthida királynőt. Közel egy évszázada nem kapta meg senki ezt a kinevezést.

Maha Vajiralongkorn király és Sineenat Bilaskalayani Forrás: AFP/Handout

A mostani fotók Sineenat önéletrajzában jelentek meg, amely a 67 éves király parancsára készült.