Brutális gyilkosság: az autója után kötve vontatta a leütött szomszédját

Elfogták a szlovák brutális gyilkosság elkövetőjét.
Az erdősori gyilkost rövid időn belül elfogták a szlovák rendőrök.
Vágólapra másolva!
Brutális gyilkossághoz riasztották a rendőrséget szombatról vasárnapra virradó éjszaka a szlovákiai Erdősoron. Egy 65 éves férfi állítólag hozzákötözte szomszédját a kocsijához, majd mintegy két kilométeren át vontatta őt az erdei úton - számolt be a Joj TV riportjára hivatkozva a Paraméter.sk felvidéki hírportál.
Vágólapra másolva!

A kereskedelmi csatorna beszámolója szerint egy szemtanú riasztotta a szlovák rendőrséget a miavai járásbeli Erdősor községbe, miután hallotta a szomszédokat veszekedni, és látta, ahogy az egyik egy tompa tárggyal leüti a másikat.

Ezt követően

a 65 éves férfi megfogta az eszméletét vesztett szomszédját, és hozzákötözte a kocsija hátuljához, majd elindult vele az erdei úton.

Miután megállt vele, vélhetően már nem élt a férfi, ugyanis a testét az elkövető megpróbálta elrejteni, azaz bedobta az erdei tóba.

Az erdősori gyilkost rövid időn belül elfogták a szlovák rendőrök Forrás: Szlovák Rendőrség

A rendőrök percekkel a cselekmény után elfogták az illetőt, majd őrizetbe vették. Házkutatást tartottak az otthonában, ahol a fia is jelen volt. Ő nem tudta megmagyarázni apja tettét, elmondása szerint már hosszabb ideje rossz volt a viszony a meggyilkolt férfi és apja között. Szavai szerint a megölt férfi meg akarta venni egy ház felét, de az apja ebbe nem akart belemenni.

Szemtanúk szerint a tragikus estén az elkövető túl hangosan hallgatta a zenét, majd miután ezt átment szóvá tenni a szomszéd, akkor "szabadult el a pokol".

Az idős férfi ellen kegyetlen gyilkosság elkövetésének vádjával indult eljárás.