Pingponglabda méretű csontdarab akadt a fiatal lány torkán

Vágólapra másolva!
A barátja mentette meg egy fiatal angol lány életét, akinek egy pingponglabda méretű csontdarab akadt a torkán, miközben egy elvileg filézett csirkét evett. A terméket árusító üzletben elnézést kértek a hibáért és felajánlottak a párnak egy 15 fontos kupont.
Vágólapra másolva!

Egy pingponglabda méretű csont akadt egy angol lány torkán, miután megevett egy elvileg kifilézett csirkefalatot - írja a Mirror. Polly Leverett életét a barátja mentette meg.

A pár egy Sainsbury's áruházban vásárolta meg a mirelit csirkefalatokat vacsorára. A csomagoláson lévő szöveg szerint a készítmény filézett volt, így a pár nem számíthatott arra, hogy egy óriási csont van az egyikben.

– Leültünk vacsorázni, és a barátnőm egyszer csak fulladozni kezdett.

– mondta Adam Stennett. A férfi nagyon megrémült, kétszer is hátbavágta a lányt, de a makacs csontdarab nem akart távozni. A harmadik ütésnél viszont

a darabka olyan erővel jött ki a lány száján "mint egy lövedék", és eltalálta a szoba szemközti falán lévő képet.

A pár ekkor látta, hogy egy pingponglabda méretű csontdarab akadt meg a Polly torkán. A férfi szerint valami nagyon nem stimmelhet az ételt készítő gyárban, ha egy ekkora darab benne maradhatott a csirkefalatban.

A pár természetesen panaszt tett az áruháznál, ahol elnézést kértek és

felajánlottak nekik egy 15 fontos kupont.

Később a Sainsbury's szóvivője azt mondta, hogy ők mindent megtesznek, hogy csirkefalatokból az összes csontot eltávolítsák, de a termékek csomagolásán is felhívják a vásárlók figyelmét, hogy egy-egy darab benne maradhat.