A horvát BMW-s apja furcsán viselkedett a baleset helyszínén

2019.07.17. 17:06

A BMW-t vezető Ozrena M. ügyvédje szerint bocsánatot kért a családtól mielőtt vizsgálati fogságba került volna – írja az Emedjimurje horvát lap. A helyszínen dolgozó egyik tűzoltó szerint a férfi apja bizonyítékokat akart elvinni az autóból.

Még sok részlet tisztázatlan a múlt heti borzalmas baleset körül, amiben a magyar család autója teljesen összeroncsolódott, amikor egy BMW fékezés nélkül, mint egy 150 km/órával belerohant a horvát autópályán, a fizetőkapujánál várakozó Skodába.

A sofőr hétfőn került 30 napos előzetes letartóztatásba, miután kiderült, hogy bár alkoholt nem fogyasztott, de a drogtesztje pozitív lett. Sajtóértesülések szerint Amfetamint, GHB-t és egy diazepám nevű nyugtatót is kimutattak a vérében. Ozrena M. ráadásul a megengedett 50 km/ óra helyett, mintegy 150 km/órával hajtott. 

A nyomozás eredményeitől függetlenül védencem őszintén és mélyen sajnálja a történteket – nyilatkozta a sofőr ügyvédje Marino Hrain. A történtek megrázták, és a kezdeti sokk után két nappal a baleset után, amikor még otthon volt bocsánatot kért és mély sajnálatát küldte a családnak. Az ő családját is mélyen felzaklatták a történtek, és a sérültek mihamarabbi felépülését kívánják.

Forrás: Nezavisni cestarski sindikat/Facebook

Arra a kérdésre, hogy a védence valóban egy drog koktél hatása alatt volt, miközben a balesetet okozta, az ügyvéd azt mondta, hogy amíg a nyomozás tart, nem hozhat nyilvánosságra részleteket az ügyről. De ő is várja, hogy a vizsgálatok megállapítsák, hogy pontosan mi is okozta a balesetet.

Korábban a 24 Sata is megírta, hogy egy helyszínen dolgozó tűzoltó szerint Ozrena M. apja a helyszínen fényképeket készített és csomagokat szeretett volna kivenni az autóból."A baleset helyszínén sétáltunk, amikor felfigyeltünk egy emberre, aki a fizetőkapunál sétált, és közben fényképeket készített az autókról. Azt mondta, hogy ő a BMW sofőrje. A csomagtartóban két sporttáska volt, megfogta őket és megpróbálta kivenni az autóból, ekkor a rendőrök figyelmeztették, hogy nem nyúlhat semmihez a baleset helyszínén – mesélte a lapnak a tűzoltó.
A lap megkérdezte az esetről Ozren apját, de a férfi nem kívánt reagálni a történtekre.

Figyelem, felkavaró kép a baleset helyszínéről!

Forrás: Facebook / Nezavisni cestarski sindikat

Az Emedjimurje lapnak nyilatkozó ügyvéd szerint mindez kitaláció.

"Ügyfelem, mint ismert két hónapig elvonókúrán volt. Azt önként a családja támogatásával hagyott el. A baleset után felhívta az apját, aki a helyszínre sietett, de nem akart semmit se kivenni az autóból, amiben egyébként csak személyes dolgok voltak.

Az ügyvéd azt is elmondta a lapnak, hogy a férfi és az egész családja számos fenyegető üzenetet kap a szociális hálókon keresztül.

Figyelem, felkavaró videó a balesetről!

A magyar családot jelenleg is a zágrábi kórházban kezelik. Információk a válságos állapotban bekerült család mind három tagja jelenleg stabil állapotban van.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK